VIDEO Bacalaureat 2017. Agricultorul care da examenul de maturitate la 51 de ani: "N-am lipsit nicio ora si am facut naveta pe jos"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Iunie 2017, ora 13:41
64 citiri
Printre cei aproximativ 2.300 absolventi de liceu din Vrancea care au sustinut astazi proba de limba si literatura romana s-a aflat si Vasile Racovita, in varsta de 51 de ani, din comuna Tifesti. Vasile Racovita a fost timp de cinci ani cursant la seral al Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Focsani, cu rezultate destul de bune. Este agricultor si spune ca vrea sa urmeze o facultate.
"A fost bine, usor. Liviu Rebreanu, Ion, am scris. Mie mi s-a parut usor. Am 51 de ani. Imi place sa invat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.