VIDEO : Cristi Hrubaru ne arata ce inseamna sa iti pese - Bikers for Humanity

   

O initiativa umanitara a omului Cristi Hrubaru, sustinuta de comunitatea moto, promite sa fie cea mai mare actiune a motociclistilor din Romania. In ultimii ani am vazut, sau auzit, sute de actiuni umanitare initiate, sau preluate din zbor de grupuri de motociclisti. Mai reusite, sau mai stangace, unele au fost facute din suflet, altele de ochii lumii, sau pentru ca asa e cool. Cadouri duse orfelinatelor, asistenta oferita azilelor de batrani, actiuni pentru salvarea balenelor, sau mai stiu eu cate astfel de evenimente, care nu m-au convins.(...) Totul pana am vazut mesajul filmat pe care prietenul Cristi Hrubaru l-a transmis comunitatii moto. Este prima data cand se pare ca vom asista la o concentrare de forte reala, o actiune adevarata, care poate face mult bine, fara nici un interes ascuns, sau ambitii marunte. Trebuia sa apara cineva care sa concentreze energiile pozitive si oamenii care vor sa faca ceva, iar Cristi Hrubaru este cel mai potrivit pentru asta.
Motociclist pasionat, carismatic si fara ifose, Cristi este una dintre putinele persoane publice din Romania care a ales sa ramana un om normal si isi foloseste notorietatea pentru un scop nobil. Jos caciula prietene, ai respectul meu fara de margini, te voi sprijini din toate puterile ! (...)
Acum e momentul sa aratam forta comunitatii moto si, in loc sa stam la tastatura, in fata monitoarelor, sa ne strangem la Bacau pentru un strop de bine oferit altora. (...)

Articolul integral pe http://bit.ly/1Uufau4
Sursa: http://www.tiberiutroia.ro/

P.S. Motociclistii din Romania ajuta la construirea unor case pentru oameni nevoiasi, alaturi de Habitat for Humanity. Mai multe amanunte despre actiune pe pagina de facebook Bikers for Humanity Romania
Marti, 01 Martie 2016, ora 06:38
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Cimitirele din Cirligele nu vor fi date parohiilor
Cimitirele din Cirligele raman in domeniul public al comunei, a anuntat primarul localitatii, Stefan ...
Tanar de 24 de ani, REEsINUT pentru tentativa de omor
Un tanar de 24 de ani a intrat in atentia politistilor dupa ce, vineri seara ar fi lovit cu o sticla ...
VIDEO | Accident mortal, pe E85 aproape de intrarea-n Buzau, in zona localitatii Gura Calnaului
Conform site-ului reproterbuzoian.ro, un accident rutier in care sunt implicate doua autoturisme s-a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor