VIDEO: Oprisan la Realitatea TV. A spus baronul cea mai gogonata minciuna din viata sa, dupa ce a dezvaluit ca el a trimis la OTV caseta cu jurnalista dezbracata?

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 10:03
279 citiri
Marian Oprisan a stat aseara aproape 3 ore in studioul Realitatea TV pentru a raspunde intrebarilor formulate de Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere". Baronul de Vrancea a vorbit despre politica, justitie, administratie, jurnalism si alte lucruri la care a incercat sa dea senzatia ca se pricepe mai bine decat oricine in tara asta.

Comentariu ironic pe Facebook: "Chiar ma mir cum de nu a profitat Romania de un astfel de politician in 20 de ani? Cum de nu a ajuns ministru sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.