VIDEO Primarul "onorific" Bacinschi, de azi cetatean de onoare al Vrancei. Oprisan: "In Focsani mai sunt putine lucruri de facut"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Mai 2016, ora 18:29
54 citiri
Primarul Decebal Bacinschi, aflat pe finalul celui de-al patrulea mandat consecutiv de edil al orasului, care nu va mai candida insa la alegerile locale din acest an, a primit astazi titlul de cetatean de onoare al judetului Vrancea.
A fost nevoie de o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean pentru premierea primarului care se confrunta cu doua probleme majore, una de sanatate, cealalta penala, Decebal Bacinschi fiind anchetat de procurorii DNA intr-un dosar privind fraudarea fondurilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.