VIDEO si GALERIE FOTO : A fost inaugurat laboratorul IT ultramodern castigat de Scoala "Ion Basgan" la "Bursa Scolara Premium Porc"

Joi, 23 Februarie 2017, ora 06:38
294 citiri
Laboratorul IT castigat de Scoala "Ion Basgan" la "Bursa Scolara Premium Porc" a fost inaugurat, ieri, de reprezentantii companiei si ai autoritatilor locale, care s-au implicat in organizarea evenimentului. Este un laborator e-learning renovat complet de Premium Porc si dotat cu mobilier, 15 PC-uri, un Smart Board si o imprimanta, toate legate in retea. Laboratorul a fost obtinut dupa ce elevii de la "Ion Basgan" au castigat premiul intai la cea de-a IV-a editie a competitiei "Bursa Scolara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea