VIDEO si GALERIE FOTO : Militarii au sarbatorit 25 de ani de la infiintarea filialei Vrancea a Asociatiei Cultul Eroilor "Regina Maria"

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 06:37
103 citiri
Asociatia Nationala Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Judetului Vrancea, a sarbatorit ieri implinirea a 25 de ani de la infiintare. Festivitatea a avut loc in sala mare a Cercului Militar Focsani, incepand de la ora 10.00.
La festivitate au fost prezenti militari ai unitatilor militare din Focsani, atat activi cat si in rezerva, vicepresedintele Consiliului Judetean, Ionel Cel Mare, presedintele filialei Vrancea a Asociatiei Cultul Eroilor, Vasile Buruiana, vicepresedintele Asociatiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea