VIDEO si GALERIE FOTO : Muncitorii de la Laminorul au protestat in fata Fiscului. Cristi Misaila: "Vrem sa pastram locurile de munca din Focsani"

Sambata, 21 Mai 2016, ora 06:39
276 citiri
Zeci de muncitori de la Laminorul au initiat un protest spontan, vineri, in fata sediului de la Finante, disperati ca societatea nu a primit avizul pentru a deveni platitor de TVA si nu poate functiona normal. Oamenii sunt disperati si, cu lacrimi in ochi, au povestit ca nu au avut bani pentru sarbatorile de Craciun, de Paste si au ajuns sa traiasca din ajutorul de la copii. Cristi Misaila, subprefect in perioada cand a izbucnit scandalul de la Laminorul, s-a intalnit cu oamenii care protestau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea