VIDEO si GALERIE FOTO: Paulica si-a primit "jacaliile"! "Daruim de Craciun" a impartit bucurie, incredere, speranta! Va multumim tuturor!

Luni, 18 Decembrie 2017, ora 07:50
191 citiri
Darurile impartite de Caravana "Daruim de Craciun" a Campaniei derulata si in acest an de "Monitorul de Vrancea" si Comunitatea Offroad Vrancea reprezentata de Marius Constantin, prietenii sai si cititorii nostri din intreaga tara si de peste granite, a ajuns, sambata, la toti destinatarii din zona Bordesti - Dumitresti - Jitia - Vintileasca. Treizeci de masini 4x4 si o dubita, toate pline ochi, au oprit in fata portilor celor mai necajiti si le-au impartit odata cu darurile, bucurie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea