VIDEO. ULTIMA ORA: A fost gasit trupul comisarului Tomita Lazar, la balastiera de la Vadu Rosca, adica la 14 km de locul in care s-a inecat.

Joi, 23 Iulie 2015, ora 10:03
142 citiri
UPDATE 3: Paznicul de la balastiera Vadu Rosca a povestit jurnalistilor aflati la fata locului ca la orele 5.45 (aproximativ) un coleg de-al sau a vazut trupul plutind pe apa si s-a dus cu barca dupa el, tragandu-l apoi pe mal. La aceasta ora (08.35), trupul lui Tomita Lazar este transportat la Serviciul de Medicina Legala.

La fata locului s-a aflat si familia comisarului, dar si locotenent-colonelul Vasile Isticioaia, coordonatorul scafandrilor de la ISU Vrancea. Acesta l-a identificat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.