Voluntari din sase tari europene, care isi desfasoara activitatea in judetul Vrancea, au organizat o expozitie de Artcraft in cadrul Palatului Copiilor Focsani.

Vineri, 17 Martie 2017, ora 13:02
61 citiri
Tinerii europeni implicati in proiectul Different but Equal prin programul Erasmus+, actiunea KA1-mobilitati de tineret al Asociatiei Voluntariat pentru Viata, au expus miercuri, 15 martie, o prima parte a lucrarilor de art craft pe care le-au realizat alaturi de copii si tineri de la noi din judet. Impartiti in doua echipe, una in Focsani si cealalta in Marasesti, acestia au angrenat in activitati extrascolare elevi atat din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.