Alesii locali focsaneni au probleme cu semantica. "Indexate" sau "majorate", taxele locale sunt mai mari cu 16% de la 1 ianuarie 2014

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 00:34
94 citiri
De la 1 ianuarie, focsanenii care vor veni la primarie sa-si plateasca darile catre bugetul local sunt obligati sa vina cu bani mai multi asuptra lor pentru a-si plati darile.

Mai exact, vor trebui sa plateasca cu 16% mai mult decat au facut-o in 2013, dupa ce guvernul a obligat consiliile locale, printr-o Hotarare de Guvern, sa indexeze valorile taxelor si impozitelor cu acest procent.
Iar aprobarea a venit in aceasta seara, nu fara discutii aprinse pe acest subiect. Motivul de galceava ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.