CONFERINTA la Ateneul Pastia cu Virgiliu Gheorghe, cel care a scris cartea "Efectele micului ecran asupra mintii copilului"

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 19:02
161 citiri
Luni, 25 mai 2015, de la ora 18,00 la Ateneul "Mr. Ghe. Pastia" din Focsani va avea loc conferinta sustinuta de Virgiliu Gheorghe, biofizician, doctor in bioetica al Universitatii Aristotel din Tesalonic, autor al cartilor "Efectele micului ecran asupra mintii copilului", "Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor", "Stiinta si razboiul sfarsitului de civilizatie. Despre armele mediatice care ne pun in pericol viata", "Pornografia, maladia secolului XXI", "Fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.