Consiliul Local Focsani a hotarat: terenurile de la Colegiul Edmond Nicolau vor trece in administrarea LPS pentru amenajarea unei baze sportive!

Vineri, 18 August 2017, ora 06:36
36 citiri
Majoritatea consilierilor locali ai Muncipiului Focsani - 14 din 21 - a hotarat, in sedinta extraordinara de joi, 17 august, ca suprafetele de teren pe care urmeaza sa fie construita o minibaza sportiva sa fie transferate din administrarea Colegiului Tehnic Edmond Nicolau in administrarea Liceului cu Program Sportiv.
Terenurile apartin Municipiului Focsani! Acolo urmeaza sa fie construite, cu finantare de la municipiu, trei terenuri pentru tenis - dintre care unul acoperit - si doua terenuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea