GALERIE FOTO : Gimnastica - Fetele Focsaniului, prestatie apreciata la Campionatul national al reprezentativelor de club!

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 06:36
46 citiri
Gimnastele Clubului Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani au concurat, la sfarsitul saptamanii trecute, la cel mai puternic concurs national al echipelor: Campionatul National al reprezentativelor de club, dublat de Campionatul National Individual open, care a avut loc la Ploiesti. Echipa Focsaniului a fost alcatuita din trei junioare - Alina Craciun, Iohana Pasere si Ana -Maria Puiu, si a fost insotita de profesorii antrenori Carmen Smeu si Florin Rosioru. Ana-Maria Puiu este junioara, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea