GALERIE FOTO: Judo, U 21: Laris Bors, Bogdan Drimba, Mircea Tomescu - aur, Claudiu Neagu, Giorgia Hagianu si Iulia Moldoveanu - bronz la Campionatul National!

Luni, 15 Aprilie 2019, ora 00:00
85 citiri
Campionatul National de judo U 21, care a avut loc la Turnu Severin sambata si duminica, s-a incheiat cu un nou succes remarcabil pentru judo-ul focsanean! Bogdan Drimba de la CSM Focsani 2007 a castigat medalia de aur si titlul de campion la 55 kg., Mircea Tomescu, de la CSS Focsani a castigat titlul de campion si medalia de aur 60 kg. La 66 kg. a fost podium focsanean cu Laris Bors, de la CSM Focsani 2007 campion, Razvan Burdusel, de la LPS CSM Focsani 2007 medalie de argint, si Claudiu Neagu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea