Premiera absoluta - Gala de box pe stadion la Gugesti!

   

Evenimentul va avea loc vineri, 13 septembrie, de la ora 18:30, in nocturna
La Gugesti va fi, maine seara, un eveniment pugilistic de exceptie. Boxerii Lotului National A de Juniori al Romaniei, dar si componenti ai Lotului B vor evolua intr-o gala ale carei meciuri vor avea loc pe ringul instalat pe gazon, in fata tribunelor. La lumina reflectoarelor nocturnei recent date in folosinta isi vor etala talentul si maiestria in nobila arta a pugilatului Sebastian Trandafir - medaliat cu bronz la Campionatele Europene de cadeti, campion national de cadeti, Ionut Alexandru Dumitrachi - campion national de juniori, Adrian Preda - vicecampion european de juniori, Andrei Mustet - bronz european la cadeti si campion national de juniori, Sebastian Nitu - bronz european de cadeti, Vlad Preda, campion national de cadeti, juniori si tineret, Ioan Diaconu, campion national de careti, juniori si tineret, Eusebiu Tirzoman, medaliat european cu bronz la cadeti si juniori, George Dan, medaliat european cu bronz la cadeti si juniori. Lotul de juniori va fi insotit de antrenorul coordonator George Pertea, de antrenorul principal Traian Georgia si de antrenorul secund al Lotului, Bogdan Dobrescu.

Oficialii galei vor fi fi supervisorul Costica Feraru, focsanean, arbitru olimpic, vicepresedinte al Comisiei Centrale de Arbitri de Box din Romania, arbitrii judecatori Vasile Pantica, arbitru international din Focsani, Gheorghe Teis, arbitru national din Braila si crainic al galei, Dorinel Gitu, arbitru national din Braila, Viorel Bercaru, arbitru republican din Braila. Cronometror va fi Marius Dorin Feraru, din Focsani.

Evenimentul pugilistic de la Gugesti este organizat de Primaria comunei, in Colaborare cu Federatia Romana de box, Centrul National Olimpic de Pregatire a Juniorilor Braila si CSM Braila.

Despre preparativele galei de maine seara de pe stadionul din Gugesti, primarul Vasile Vatra, fost boxer, mi-a spus: "Antrenorul Lotului mi-a fost coleg la Brasov. Ne-am intalnit mai demult si am stabilit sa organizam un astfel de eveniment pentru a atrage copii si tineri si spre acest frumos sport - nobila arta! Iar acum, dupa ce am instalat si nocturna la stadion, cum vremea este foarte buna, am decis ca este momentul ca la Gugesti sa vina sa boxeze in fata spectatorilor cei mai buni juniori din tara. I-am spus ca vreau sa vina campioni. Si campioni vor boxa maine seara pe ringul instalat pe gazonul stadionului nostru. Asteptam public incat sa umplem tribunele stadionului!"
Joi, 12 Septembrie 2019, ora 00:00
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Postasi din Vrancea anchetati pentru campanie pro PSD. Posta Romana trimite Corpul de Control in Vrancea
Dupa ce a raspandit o serie de fake-news-uri in mediul online, PSD actioneaza si in offline. Dupa ce ...
Fosti militieni, procurori si preoti, pe lista revolutionarilor din Decembrie 1989 care vor primi distinctii de la Primaria Focsani
Distinctii vor primi si urmasii eroilor Revolutiei din Decembrie 1989. Acestea vor fi aprobate in ...
Municipiul Focsani are logo
Consilierii locali focsaneni au aprobat, ieri, propunerea de logo al municipiului Focsani realizata ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor