Tenis - Maria-Daciana Ciubotaru, finala la dublu si sfert de finala la simplu la Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, in Spania!

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 00:00
43 citiri
Maria Daciana Ciubotaru, talentata jucatoare de tenis de la CSM Focsani 2007 a incheiat saptamina trecuta jucand finala probei de dublu a turneului U 16 de categoria a 2-a "Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy" de la Palmanova, Calvia, in Spania. Pana in finala, Maria Ciubotaru, in pereche cu Floriana Popovici, a trecut cu 6-3, 6-2 de Ema Kovacevici, din Belgia/Oliwia Orlinska, din Polonia, cu 1-0, retragere de Alice Battesti/Georgia Kalamari din Franta, cu 6-4, 6-0 de Gloria Alogo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea