Ziare.com

Boc a majorat la 30% procentul de prefinantare a proiectelor din bani UE

Marti, 26 Mai 2009, ora 14:37

   

Boc a majorat la 30% procentul de prefinantare a proiectelor din bani UE
Guvernul a decis, marti, majorarea procentului de prefinantare a proiectelor din fondurile europene, de la 20% la 30%, a anuntat premierul Emil Boc.

Este pentru a doua oara de la instalarea actualului Executiv cand se recurge la o astfel de masura pentru cresterea gradului de absortie a fondurilor europene. Prima oara, Guvernul a majorat procentul de prefinantare de la 15 la 20%.

Potrivit premierului, prin aceasta masura Guvernul a mai rezolva o problema scadenta, cea a TVA-ului pe care trebuie sa-l plateasca autoritatile locale.

"Dam posibilitatea autoritatile locale sa plateasca acest TVA mult mai usor. Sper ca administratiile locale si judetene sa inteleaga acest efort pe care noi il facem", a copletat primul-ministru.

Emil Boc a mai precizat ca Executivul a luat nota de propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei si a stabilit cate un coordonator pentru fiecare pol de crestere.

"In fiecare regiune de dezvoltare vom avea un coordonator care va monitoriza implemenatarea proiectelor europene", a mai precizat Emil Boc.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1032 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

am dat bani la BErceanu..

am dat ceva bani si pt berceanu..
sa aibe banii pt contractele alea..;)))))

 

Bercovici, mai!!!!

Pronunta, te rog, corect!!!

Boc a majorat la 30% procentul de PREFINANTARE a proiectelor din bani UE !!!!

Auziti prieteni, termeni mirobolanti de economia si managementul contractelor, neam de neamul vostru n-o sa invatati voi de chestii de-astea, la ASE!!!!!
PREFINANTARE!!!!

Io am avut, cat de cat, de-a face cu mersul unor proiecte, SERIOASE!!!

Copii, credeti-ma ca N-AM CITIT, in TOATA legislatia romana a achizitiilor publice (si cr.etinul de BOK, cu asta se joaca!) despre PREFINANTARI!!!!

ASA CEVA NUMAI CREIERUL LUI DE TOT ... BOK-UL PUTEA EXCRETA!!!!

E UN FEL DE: LUATI BANII LA GREU, CLIENTII LUI BASHINESCU, SI DACA SE ALEGE PRAFUL DE EI, NO PROBLEM!!!
Eu, BOK, v-am PREFINANTAT!!!!!

Iisuse, oare cat de tam.piti ne cred loazele astea demen.te si cat de destepti se cred 'mnealor????

 

STATI ASA COPII!!!!

Scuze, batranul Sisif e obosit, dup-o zi de munca!
De-abia acum am citit mai cu atentie vrerea bok-ului:

"Emil Boc a mai precizat ca Executivul A LUAT NOTA de propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si LOCUINTEI si a stabilit cate un coordonator pentru fiecare pol de crestere."

Aha, este deci vorba de ne.mernicii din imobiliare, care vor IN CONTINUARE, IN CONDITII DE CRIZA, SA VANDA centimetrul cub de ciment la greutatea lui in aur!!!!!

E VORBA DE CLIENTELA LOR, DE "AFACERISTII" DIN IMOBILIARE, DE CEI CARE LE-AU DAT POLITRUCILOR BANI GREI CA SA AJUNGA, LOAZE DE.MENTE, ACOLO UNDE-AU AJUNS!!!

IAR ACUM, A VENIT VREMEA SA PRESTEZE, LA GREU!!!!

SI PRESTEAZA, NESIMPORCII, DIN BANI UE, DIN BANI FMI, DIN ORICE NUMAI SA IASA PARAUA NEMUNCITA!!!

PASCA MAMII LOR DE NESATUI PATOLOGICI!!!

 

Niste nenorociti toti!!!!!

Acest nemernic ingimfat a venit la vaslui, au stat oamenii in picioare si sa il astepte pesre 10 ore. la final cind cineva incerca sa spuna ceva (din popor!) cu o vadita scirba nu scotea nici un cuvint si te lasa cu ochii in plaoie!!! Halal conducatori avem!!! Baga verzi si uscate sa minta poporul, ca el (poporul) are ceva de intrebat sau spus este trata cu flit. RUSINE animale nenorocite. V-ati umflat burtile pe voturile prostilor pe care ii ignorati cu desavirsire. Fugeau ca avind ceva in anus, o pusca ceva...VOMITI!!! Toti sint o apa si un pamint!!!! NEMERNICI!!!! Sint oameni care traiesc nefericiri crunte, nici macar nu asculta, ce sa stie si ce fac pentru popor???? MInT si FURA!!! Prostimea munceste si este batjocorita si sfidata. Asta este politichia romaneasca si acestia sint politicienii care ne reprezinta si ne "Apara" interesele!!!! KKO!!!!

 

Un lucru nu stiu prietene Popica!!

Oare vom avea sansa, in timpul vietii noastre biologice, sa ne scuturam odata de nenorocitii astia????

Sa traim si noi, decent, normal, cum am vazut ca traiesc omuletii din Canada????

Un popor de oameni decenti, cuminti, mai mult decat civilizati, poate cam "plicticosi" pentru gusturile noastre "piperate" de latini zapaciti????

Oare cand va rasari soarele si pe ulitza noastra amarata????

Poate doar bunul Dumnezeu o va sti, eu unul nu mai sper LA NIMIC BUN!!!!

O seara buna!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor