Care va fi destinul a mai mult de 388 milioane de euro?

Duminica, 16 Noiembrie 2008, ora 18:40
1791 citiri
Care va fi destinul a mai mult de 388 milioane de euro?

Raspunsuri la aceasta intrebare vor fi date in cadrul conferintei "Fonduri Structurale si Societatea Informationala", organizata de Ministerul Comunicatiilor in parteneriat cu Ziare.com, in data de 20 noiembrie 2008, la Hotelul Minerva, Bucuresti.

Participarea la conferinta este gratuita, iar subiectul este unul actual. In cadrul Programului Operational Sectorial, Cresterea Competitivitatii Economice, pana la sfarsitul anului 2013, vor fi realizate dezvoltari IT din surse nerambursabile in valoare de 383.000. 000 de euro. De asemenea, in afara programului POSCCE sunt mai multe posibilitati de finantare.

Evenimentul, care se va desfasura pe parcursul intregii zile, va oferi posibilitatea obtinerii de raspunsuri la toate intrebarile legate de finantari, cum si pentru ce se pot obtine fonduri si in ce conditii.

In cadrul sedintei plenare, experti renumiti vor prezenta ideile lor legate de societatea digitala. Somodi Zoltan, secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, va prezenta societatea informationala din Romania si economia bazata pe cunoastere.

Conferinta are si invitati din strainatate, Veres Jozsef, fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii din Budapesta, va prezenta efectul surselor de dezvoltare asupra economiei, in contextul Uniunii Europene, concentrand pe regiunea Romaniei.

In sectiunea a doua vor prezenta experti din Minisetrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuntelor si reprezentanti ai firmelor de consultanta, care pot ajuta in accesarea acestor fonduri.

Pentru cei care participa la conferinta continutul profesional este asigurat de experti, iar deservirea de catre sposorii evenimentului: CG & GC HiTech Solutions, Human Touch, Microsoft Romania, Indeco Soft ECO TIC, Fatimex RoConsulting.

Pentru cei care doresc sa participe, inscrierile se fac la l.lukacs@fatimex.ro. Informatii suplimentare se pot obtine de la dl. Lukacs Lajos, tel. 0727359403

vezi mai jos invitatia la eveniment

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#conferinta, #IT, #fonduri, #UE, #finantari, #nerambursabile, #bani, #proiecte , #fonduri europene