O firma dintr-un sat iesean, prima pe tara la accesarea de fonduri europene

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 11:21
5136 citiri
O firma dintr-un sat iesean, prima pe tara la accesarea de fonduri europene

Conform unui top national al firmelor romanesti, S.C. Total Gaz Industrie din localitatea Rediu s-a clasat pe primul loc in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene.

36 de companii mari din judetul Iasi - din cele 194 care au depus proiecte - au obtinut finantare de la Uniunea Europeana, suma totala alocata in ultima competitie pe acest tip de finantare fiind de 450 milioane lei.

La acest capitol, locul I pe tara a fost ocupat de S.C. Totalgaz Industrie SRL Iasi, care a accesat si obtinut fonduri europene in valoare de 20 milioane lei. Firma este detinuta de familia lui Ioan Parau, are sediul la cativa kilometri de Iasi intr-un sat al comunei Rediu si are peste 300 de angajati.

In 2008, firma a raportat un profit de 7,8 milioane lei, la o cifra de afaceri de 46 milioane lei, iar in 2009 un profit de 4,4 milioane lei si o cifra de afaceri de 44,6 milioane lei.

S.C. Total Gaz Industrie este o companie cu capital 100% romanesc si produce si comercializeaza echipamente si instalatii pentru transportul si distributia gazelor naturale: regulatoare de presiune, statii de reglare - masurare, odorizatoare pentru gaze, amortizoare de zgomot, arzatoare pentru gaze, dispozitive de blocare, filtre pentru gaze, filtre - incalzitoare, filtre - separatoare, incalzitoare pentru gaze, robinete, separatoare pentru gaze, supape de blocare, supape de descarcare.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#fonduri europene, #firma iasi fonduri europene , #fonduri europene
Comentarii