Ford vrea sa angajeze peste 3.000 de oameni la Craiova

Vineri, 25 Martie 2011, ora 15:23
1956 citiri
Ford vrea sa angajeze peste 3.000 de oameni la Craiova

Ford Romania va incepe sa faca o serie de recrutari la fabrica de la Craiova, intentionand sa majoreze in urmatoarea perioada numarul angajatilor de la 3.600, cat are in prezent, la aproape 7.000 atunci cand uzina va produce la capacitatea maxima, potrivit unor surse apropiate companiei.

Pentru uzina de la Craiova, Ford a angajat pana acum 90 de electricieni. In ceea ce priveste productia, tinta maxima a companiei este de 25.000 de masini pe luna, scrie Ziarul Financiar.

Din septembrie 2010 si pana la finele lunii februarie, uzina a produs 12.000 de utilitare Ford Transit Connect, destinate pietei vest-europene, inclusiv Marea Britanie, Franta sau Germania.

Primele modele Ford B-Max asamblate in uzina de la Craiova vor iesi pe strada in vara acestui an, fiind vorba de modele de preserie testate de catre constructorul american inaintea lansarii productiei.

Avand in vedere ca mai este putin pana la demararea productiei, numarul furnizorilor de componente care vor livra catre Ford a crescut la peste 20, acestia urmand sa investeasca pana anul viitor peste 200 de milioane de euro in constructia facilitatilor de productie.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Ford Craiova, #angajare oameni Craiova , #Romania
Comentarii
Poza gelu-rebelu
gelu-rebelu
rank 1
Sa-i ia p-aia de la arpechim
Poza BenDover
BenDover
rank 5
Cati olteni sunt necesari sa construiasca o masina?