Presedintele Ford Romania isi acuza angajatii de ineficienta

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 14:52
2975 citiri
Presedintele Ford Romania isi acuza angajatii de ineficienta
Foto: TVR

Presedintele Ford Romania, Jan Gijsen, se declara dezamagit de performantele muncitorilor companiei si ii acuza de ineficienta.

Jan Gijsen le transmite angajatilor, prin intermediul unui editorial scris in revista intreprinderii, ca sunt ineficienti luand in considerare ca au beneficiat de programe de formare, anunta TVR.

"In prezent producem la volume mici si, desi sunt nemultumit de procesul nostru intern, stiu ca in final totul iese bine. Totusi, cred ca acest mod de lucru este mare risipa si o dovada de ineficienta", scrie presedintele Ford Romania.

Presedintele Ford Romania se mai arata nemultumit si de faptul ca nu se acorda atentia cuvenita clientilor interni.

"Cand vad numarul de reparatii care se fac pe liniile de productie si numarul de vehicule care se afla in zona de reparatii, imi dau seama ca nu acordam importanta cuvenita clientilor interni", mai sustine acesta.

Unul dintre membrii Consiliului de administratie afirma ca editorialul nu este critic ci, dimpotriva, stimulator pentru angajati.

"Pentru Ford calitatea este prioritatea majora si domnul Gijsen, in calitate de manager al fabricii din Craiova, doreste sa recunoasca munca exceptionala pe care angajatii nostri o fac si rezultatele lor. Si exprima aspectele la care trebuie sa muncim mai mult", a declarat Nadia Crisan, membru in Consiliul de Administratie Ford Romania.

I.U.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#presedinte Ford Romania, #angajati romani ineficienti , #Romania