Miki Alexandrescu nu va mai comenta Formula 1

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 10:12
10818 citiri
Miki Alexandrescu nu va mai comenta Formula 1

Incepand din sezonul 2011, fanii Formulei 1 din Romania vor avea oportunitatea de a urmari cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor fara sa mai fie nevoiti sa asculte comentariul lui Miki Alexandrescu.

Criticat de fani pentru lipsa de profesionalism pe care a aratat-o in ultimii ani, Alexandrescu nu va face parte din echipa de comentatori a postului de televiziune DigiSport, care a preluat drepturile TV pentru Formula 1 in Romania incepand din acest an.

"Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu", a declarat Florin Ion, unul dintre comentatorii postului DigiSport.

Echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formata din Florin Ion, care a comentat in sezonul precedent cursele de MotoGP la acelasi post TV, si Antal Putinica, care a comentat diverse competitii la Eurosport. In plus, Mihai Marinescu, unul dintre cei mai promitatori piloti romani, va fi invitat in cabina de comentatori ca expert, in functie de programul pe care acesta il va avea in sezonul 2011 al sporturilor cu motor.

De asemenea, postul de televiziune va avea o echipa de reporteri la cursele din Europa, care va realiza reportaje speciale de la fata locului.

O alta veste buna pentru fani este ca DigiSport va transmite Formula 1 in format HD, decizia fiind luata imediat dupa ce Formula One Management a confirmat miercuri ca va filma toate cursele in acest format. In plus, pe langa calificari si curse, DigiSport va transmite in direct si sesiunile de antrenamente, cu exceptia celor care vor avea loc in afara continentului european, intrucat acestea din urma se desfasoara la primele ore ale diminetii.

Pana in acest moment, compania care detine DigiSport nu a luat o decizie finala privind infiintarea unui post de televiziune suplimentar pentru a transmite Formula 1. In cazul in care se va suprapune cu una dintre numeroasele competitii sportive pentru care DigiSport detine drepturi, Formula 1 ar putea fi transmisa pe 10TV, post de televiziune lansat in luna decembrie de aceeasi companie care detine si DigiSport.

Nu in ultimul rand, DigiSport va transmite si competitiile GP2 (in care participa romanul Michael Herck) si GP3 (in care Romania este reprezentata de Doru Sechelariu). Prima transmisiune de acest tip va avea loc in weekendul 11-12 februarie, cand DigiSport va transmite prima etapa a competitiei GP2 Asia.

Continuarea pe Automarket.ro

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului...
Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Liderul campionatului mondial de Formula 1 şi campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), a câştigat duminică Marele Premiu al Chinei, la Shanghai, a cincea etapă a...
#Miki Alexandrescu, #formula 1, #Formula 1 2011 , #stiri Formula 1