Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Razboi in Formula 1: Hamilton si Rosberg, la cutite

Joi, 29 Mai 2014, ora 23:16
3144 citiri
Razboi in Formula 1: Hamilton si Rosberg, la cutite
Foto: formula1.com

Lewis Hamilton (Marea Britanie) si Nico Rosberg (Germania), colegi de echipa la Mercedes, au ajuns la cutite. Victoria lui Rosberg pe circuitul de la Monaco a declansat un adevarat razboi intre cei doi coechipieri de la scuderia germana, pentru a stabili cine este liderul echipei.

In calificarile cursei monegasce, Hamilton l-a acuzat pe coechipierul sau ca in mod deliberat a provocat aparitia unui steag galben pentru a-l sicana.

"Cei doi s-au certat asupra modului in care Rosberg a franat in virajul Mirabeau, dar comisarii de cursa au lamurit lucrurile. Nico a spus apoi ca-i pare rau si ca a franat prea tarziu", a explicat fostul mare pilot Niki Lauda.

Austriacul, in prezent consilier sportiv la Mercedes, s-a aratat insa nemultumit de atitudinea lui Hamilton: "Ceea ce nu-mi convine si trebuie sa spun, este ca atunci cand a urcat pe podium nici macar nu l-a salutat pe colegul sau de echipa".

Tensiunea dintre cei doi s-a putut observa la o ora dupa incheierea cursei la boxe. Rosberg a ajuns primul si a fost primit cu mult entuziasm de mecanici, in timp ce pilotul englez a fost primit cu raceala de acestia.

Lauda si-a propus sa vorbeasca cu cei doi piloti pentru a-i impaca pana la cursa care va avea loc la Montreal, in Marele Premiu al Canadei.

Toto Wolf, directorul executiv al scuderiei, a cerut calm si nu vrea un nou caz asemantor cu duelul dintre Alain Prost si Ayrton Senna din urma cu mai bine doua decenii.

Hamilton a castigat patru curse din cele sase disputate in acest an, in timp ce germanul s-a impus in celelalte doua. In clasamentul Cupei Mondiale Rosberg este lider cu 122 de puncte, in timp ce englezul il urmeaza la patru puncte distanta (118).

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Razboi Formula 1 Lewis Hamilton, #conflict Hamilton Rosberg , #stiri Formula 1