Hagi, "lucrat" de vedetele Galatei?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 22 Martie 2011, ora 22:44
3277 citiri
Hagi, "lucrat" de vedetele Galatei?

Gheorghe Hagi are zilele numarate pe banca tehnica a Galatei, jurnalistii din Turcia asteptand, dintr-o clipa in alta, anuntul oficial al demiterii. Partizanii antrenorului roman sustin ca acesta nu a putut face mai mult in acest mandat deoarece ar fi fost "lucrat" de vedetele aduse din strainatate.

Unul din oamenii care il apara neconditionat pe "Rege" este cumnatul acestuia, Gica Popescu.

Fostul capitan al echipei nationale marturiseste ca unii dintre jucatorii Galatei faceau tot ce doreau la antrenamente si lasa sa se inteleaga ca acestia ar fi conspirat la debarcarea lui Hagi.

"Stiu ce gandeste Hagi, ce fotbal stie, ce antrenamente face! Mi-e teama de ceea ce a gasit Gica la Galatasaray cand a mers acolo. Ma cruceam cand vedeam ce faceau unii jucatori la antrenamente! Nu mi-a venit sa cred in ce maniera se pregateau si de ce lucruri erau in stare! Incredibil!

Am asistat la suficiente sedinte de pregatire ca sa-mi pot forma o parere! Gica a indurat, n-a zis niciodata nimic, a luat vina asupra lui, dar va spun eu ca la Galatasaray se intamplau lucruri inexplicabile", a declarat Popescu la Sport.ro.

Hagi a revenit in Turcia in ziua in care majoritatea publicatiilor de acolo anuntau ca a fost dat afara. Informatia a fost negata ulterior de presedintele Adnan Polat, care nu a comentat insa prea mult pe marginea acestui subiect.

Tehnicianul roman a fost si el rezervat, refuzand dialogul cu jurnalistii prezenti pe aeroportul din Istanbul.

Conflicte cu vedetele echipei

Gheorghe Hagi si-a inceput al doilea mandat la Galatasaray cu un scandal de proportii, el luand decizia de a-l exclude din lot pe bosniacul Misimovici, jucator cumparat cu doar cateva luni inainte cu multe milioane de euro.

Ulterior, si alti fotbalisti si-au dat in petec la sedintele de pregatire, cazul cel mai elocvent fiind cel al cehului Milan Baros, care si-a batut doi colegi la inceputul acestui an.

Faptul ca nu poate stapani vestiarul a fost unul din reprosurile mari aduse lui Hagi de catre conducatori, autoritatea romanului fiind practic inexistenta din momentul in care s-a pus problema schimbarii lui. Fotbalistii au realizat ca Gica nu este decat un interimar, pana la finalul acestui sezon, cand va fi numit un nou tehnician.

Hagi a fost dat afara de la Galatasaray, anunta presa turca

Galatasaray ocupa locul 11 in clasamentul din Turcia, aflandu-se la nu mai putin de 27 de puncte in spatele liderului Fenerbahce. Palmaresul "Regelui" in acest al doilea mandat la Galata este unul dezastruos - 9 victorii, 7 rezultate de egalitate si 10 infrangeri.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Hagi lucrat jucatori, #Hagi demis Galatasaray, #Hagi dat afara Galatasaray, #gica hagi galatasaray , #antrenori