Reghecampf, fortat sa faca un blat in Liga 2?

Vineri, 31 Mai 2013, ora 07:49
2778 citiri
Reghecampf, fortat sa faca un blat in Liga 2?

Laurentiu Reghecampf, antrenorul care a adus Stelei titlul cu numarul 24, a fost fortat sa faca un blat in perioada in care activa in Liga 2, la CS Buftea.

Cel putin asta sustine un fost conducator de-al formatiei ilfovene, care a dezvaluit cum a fost pus tehnicianul in fata aranjamentului hotarat in culise.

In primavara anului 2009 Reghecampf o pregatea pe divizionara secunda CS Buftea. Cum echipa nu avea planuri foarte mari in campionat, consilierii locali care se ocupau de club au zis ca nu ar strica un mic blat, din care sa rezulte ceva foloase financiare.

Asa ca, potrivit ziarului Ring, ei au aranjat partida cu o formatie prahoveana care se lupta pentru promovare. Reghecampf a fost instiintat abia la pauza meciului, cand blatul risca sa se transforme intr-un mare scandal.

"Se intampla in primavara lui 2009, la un meci contra unei echipe din Ploiesti, nu mai stiu cum se numeste, care tragea la promovare. Intelegerea s-a facut, fara stiinta lui Reghecampf, intre consilierii locali din Buftea si consilierii din Ploiesti, pentru ca si prahovenii erau tot echipa primariei. In fine, despre blat stiau doar vreo doi fotbalisti de-ai nostri si atat. Meciul a inceput, iar echipa a debutat in forta. Le-am dat ploiestenilor doua goluri in primele 10 minute si incepusera vociferarile prin tribune. Cei veniti de la Ploiesti erau nemultumiti.

La pauza, aveam 2-0. Am auzit strigate si scandal in vestiarul nostru. M-am dus sa vad ce s-a intamplat. Acolo am gasit cativa consilieri de-ai nostri si cativa consilieri de-ai lor care il certau pe Reghecampf. El n-a zis nimic. In repriza a doua, oaspetii au intors scorul si si-au atins scopul, ne-au batut cu vreo doua goluri diferenta. Stiu ca Reghe, cand arbitrul a fluierat finalul jocului, a plecat imediat de la stadion. Era alb la fata. Cand m-am dus la vestiare, i-am gasit pe consilierii nostri din nou. Imparteau banii! Erau cateva sute de milioane de lei vechi, asa cred, nu stiu exact cat. Cert este ca, dupa parerea mea, Reghe nu avea nici ce sa faca si nici nu avea vreo calitate la echipa pentru ca nu figura el ca antrenor in acte", a povestit fostul conducator de la Bistrita.

Reghecampf a plecat de la Buftea la Gloria Bistrita, insa nici in Ardeal nu a avut mai mult noroc. Au urmat peripluri pe la Universitatea Craiova si FC Snagov inainte de a ajunge la Concordia Chiajna.

Abia aici s-a consacrat si l-a convins pe Becali sa-l aduca la Steaua.

DNA i-a pus gand rau lui Reghecampf: Suspectat de mai multe blaturi

Informatii recent publicate in presa sustin ca Directia Nationala Anticoruptie a intrat "pe fr" si ancheteaza cateva din meciurile suspecte pe care Reghecampf le-a disputat pe cand antrena Buftea si Snagovul.

La vremea respectiva s-a scris destul de mult despre rezultatele curioase ale echipelor antrenorului Stelei, insa nimeni nu a putut dovedi ca a fost ceva necurat la mijloc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Reghecampf blat Liga 2, #Reghecampf blat CS Buftea, #Reghecampr blat Buftea Snagov, #Reghecampf DNA blaturi , #antrenori