Dezvaluiri incredibile facute de un om de fotbal iesit din inchisoare - a plans continuu si a avut "ganduri negre"

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 07:00
6591 citiri
Dezvaluiri incredibile facute de un om de fotbal iesit din inchisoare - a plans continuu si a avut "ganduri negre"
Foto: captura video Digi Sport

Unul dintre condamnatii in Dosarul "Mita pentru arbitri" a facut dezvaluiri despre intamplari petrecute in spatele gratiilor.

Condamnat la 5 ani de inchisoare, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a executat 9 luni si jumatate din pedeapsa, la care se adauga cele 10 luni petrecute in arest preventiv, in anul 2009.

Intr-un interviu acordat DigiSport, fostul sef CCA a povestit cum a plans in inchisoare.

"Perioada cea mai grea, cea pe care am resimtit-o din plin, a fost cea cand am fost arestat in 2009. Socul a fost puternic si o lunga perioada nu intelegeam de ce am ajuns acolo.

Cand ne-au transferat de la arestul IPJ Pitesti la penitenciar, a aparut si teama si m-am simtit umilit fara masura. Impresia creata de locul in sine a fost una care va ramane pentru totdeauna si care a lasat urme.

Si un lucru care m-a afectat enorm si pe care inca il mai am, plang foarte des. Inainte nu plangeam, iar acum, om la varsta mea, plang din nimic. Eu, daca as avea un caine, nu l-as tine legat. Cam asa am simtit eu, stand acolo, stiindu-ma un om liber, dintr-o data nu mai puteam face nimic", a spus Gheorghe Constantin.

Dosarul "Mita pentru arbitri": Al doilea condamnat care iese din inchisoare

De asemenea, acesta a povestit ca a avut "ganduri negre" cand s-a aflat in spatele gratiilor si ca a vrut sa nu mai existe.

Intrebat daca au fost si momente in care a cedat psihic, fostul presedinte CCA a raspuns: "Au fost si astfel de momente. Cand simteam ca nu exist, simteam ca sunt sufocat".

"Nu m-am impacat niciodata cu situatia ca sunt acolo. Ma culcam si ma vedeam acolo. Ma trezeam si ma vedeam acolo. Ma ascundeam sub patura sau ma culcam cu lacrimi in ochi, au fost destule nopti cand gandurile negre nu ma paraseau.

Au fost clipe in primele doua luni cand as fi preferat sa nu exist decat sa. Dar, va rog, daca am putea sa vorbim despre altceva", a mai relatat Gheorghe Constantin.

Nu in ultimul rand, acesta a spus ca rareori apuca sa se uite la un derbi, deoarece in celula exista un "sef de camera", care tinea telecomanda, iar aceasta rareori ajungea la el.

"In camera mea, fotbalul era undeva pe locul 3-4 la prioritati. Pe primele locuri erau filmele, emisiunile cu cine se marita cu cine, dor de mama, dor de tata... Si serialele turcesti. (...)

Unii chiar ar fi dorit, dar nu indrazneau. Exista un sef de camera care tine telecomanda si el stabileste programul. Iar eu am cautat sa nu deranjez pe nimeni. Sunt doua categorii de oameni. Unii care stiu sa se impuna si unii mai retrasi. Printre cei retrasi eram si eu", a mai spus fostul sef al CCA.

Acesta a fost eliberat pe 20 noiembrie. In varsta de 63 de ani, a executat doar o treime din pedeapsa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gheorghe Constantin eliberat, #Gheorghe Constantin inchisoare, #sef CCA inchisoare, #sef CCA eliberat, #sef CCA mita pentru arbitri , #arbitri