Hategan fluiera un joc special din Liga lui Mitica

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 15:14
1491 citiri
Hategan fluiera un joc special din Liga lui Mitica

Runda cu nr. 15 a primului esichier fotbalistic intern continua sambata cu inca trei jocuri, cel mai interesant, pe undeva si de o coloratura mai aparte, constituindu-l duelul in iarba de la Giurgiu, dintre Astra si Petrolul.

Iata si ce brigazi vor oficia la partidele programate azi:

* Ceahlaul Piatra Neamt vs. Otelul Galati - ora 16.00

Istvan Kovacs (Carei) - Florin Ungureanu (Bucuresti) si Daniel Mitruti (Craiova). Rezerva: Horia Fesnic (Cluj). Obs. Constantin Stefan (Bucuresti) si Constantin Gheorghe (Suceava).

* Astra Giurgiu vs. Petrolul Ploiesti - ora 19.00

Ovidiu Hategan (Arad) - Zoltan Szekely (Baia Mare) si Bogdan Gheorghe (Bucuresti). Rezerva: Catalin Popa (Pitesti). Obs. Corneliu Fecioru si Paul Mincu (ambii din Bucuresti).

* Dinamo Bucuresti vs. SC Vaslui - ora 21.30

Marius Avram (Bucuresti) - Vasile Marinescu (Bucuresti) si Vladimir Urzica (Piatra Neamt). Rezerva: George Gaman (Craiova). Obs. Constantin Sorescu (Pitesti), Romulus Chihaia si Adalbert Kassai (ambii din Bucuresti).

Revenind la confruntarea de la malul Dunarii, trebuie spus ca are o cota de atractivitate speciala, numai daca ne gandim la coabitarea de atatia ani a celor doua in urbea ''aurului negru'', de regula la ''cutite'', dar pentru o scurta perioada aflate si intr-o fratie mai degraba vitrega, artificiala.

Iar faptul ca gruparea celui mai bogat roman al momentului, Ioan Niculae, a parasit de curand cu arme si bagaje Ploiestiul, spune multe despre relatia miliardarului cu autoritatile resedintei Prahovei, plus ca orgoliile intre echipa din vestul orasului si cea din centru se adancisera chiar acut, mai ales la nivelul galeriilor.

Interesant ca in momentul de fata pe banca Astrei sta

un ploiestean pur sange, Valentin Sinescu, un antrenor din umbra, de sacrificiu, si care, de cand l-a inlocuit interimar pe Multescu, are rezultate mai mult decat notabile cu ''dracii negri'' (vezi victoria recenta din Giulesti si calificarea in sferturile Cupei Romaniei).

Oricum, ambele protagoniste ale duelului de la Giurgiu, se afla pe val, iar daca Astra castiga ii cresc substantial sansele sa ierneze nu doar pe podium, ci chiar in coasta Stelei.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#program etapa 15 Liga 1 fotbal, #rezultate etapa 15 Liga 1 fotbal, #arbitri romani FIFA , #arbitri