International Curtea de Arges a promovat cu arbitrii?

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 08:34
1547 citiri
International Curtea de Arges a promovat cu arbitrii?

Promovarea in prima liga a formatiei International Curtea de Arges este pusa sub semnul intrebarii de procurorii DNA care au indicii ca echipa argeseana a fost ajutata de arbitri.

Patronul lui International, Benone Lazar, i-ar fi oferit mai multe favoruri presedintelui CCA din acea perioada, Gheorghe Constantin, pentru ca gruparea sa sa fie avantajata de "fluierasi", informeaza Adevarul.

Fostul sef al arbitrilor ar fi primit din partea lui Lazar un autoturism Hyundai, in valoare de peste 18.000 de euro si ar fi locuit o perioada de timp intr-un apartament detinut de patronul echipei din Curtea de Arges.

Benone Lazar a negat toate aceste acuzatii spunand ca Gheorghe Constantin ar fi vrut sa cumpere atat autoturismul cat si apartamentul, dar ca s-a razgandit ulterior.

"Hyundai-ul alb am vrut sa i-l vand lui Gheorghe Constantin si i-am dat masina sa o testeze. Nu mai tin minte cati bani i-am cerut, aproximativ 20.000 de euro, am si facturi, dar el mi-a spus ca e nemultumit de autoturism, ca e scump, asa ca mi-a dat-o inapoi. In Bucuresti am doua apartamente, in zona Politehnica, iar unul am vrut sa i-l vand lui Gheorghe Constantin, si i-am cerut pretul cu care l-am achizitionat, 110.000 de euro", a precizat Benone Lazar, mentioneaza sursa citata.

Fostul sef al arbitrilor romani a fost retinut de procurorii anti-coruptie in data de 13 aprilie 2009, fiind acuzat ca a primit mita de la Cornel Penescu, finantatorul clubului FC Arges. Oamenii legii au ridicat din biroul lui Constantin mai multe documente din care ar rezulta ca acesta ar fi delegat preferential anumiti arbitri la partidele din Liga I.

In urma acestui scandal, formatia FC Arges a fost retrogradata in liga secunda iar Cornel Penescu a fost declarat persona non grata in fotbalul romanesc.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#International Curtea de Arges, #promovare cu arbitri, #Gheorghe Constantin mita , #arbitri