Toata vina pe arbitri

Marti, 27 Iulie 2010, ora 12:03
1045 citiri
Toata vina pe arbitri

Fara indoiala, arbitrii romani sunt slabi, dovada sta omiterea lor de la turneele finale si de la fazele finale ale competitiilor importante din Europa, insa o mare parte din vina pentru starea proasta a arbitrajului romanesc o au si conducatorii, antrenorii si jucatorii.

Evolutiile slabe ale formatiilor sunt lasate in plan secund, toata vina fiind aruncata pe arbitri, in multe cazuri fara nicio urma de adevar.

Conducatorii trec cu vederea transferurile facute cu zgarcenie, antrenorii nici nu pomenesc de vreo greseala tactica, iar jucatorii fac pe victimele, desi evolutiile lor sunt demne, poate, de Liga a II-a. Cu totii arunca vina pe arbitri!

Nu doar persoanele implicate au o vina, ci si emisiunile sportive, care dedica minute bune pentru a analiza si critica orice mica greseala de arbitraj comisa.

Si, cum era de asteptat, prima etapa a noului sezon al Ligii I a adus din nou greseli de arbitraj, dar si multe acuze nefondate la adresa fluierasilor. Practic, la orice faza indoelnica, arbitrii au fost pusi la zid.

S-a ajuns chiar pana la a se ameninta cu retragerea din fotbal, din cauza arbitrajelor. Cei in cauza: timisoreanul Cosmin Contra si patronul celor de la Astra Ploiesti, Ioan Neculaie.

La scurt timp, insa, ambii au realizat ca greselile incriminate de ei n-au fost asa flagrante, ba chiar corecte, si atat Cosmin Contra, cat si Astra Ploiesti vor ramane in Liga I.

Presiunea pusa pe arbtiri creste de la sezon la sezon si nu e de mirare ca si greselile sunt din ce in ce mai mari si mai multe.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liga I arbitri, #greseli arbitri Liga I , #arbitri
Comentarii