Hagi, ingropat de propriul portar

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 20:54
4540 citiri
Hagi, ingropat de propriul portar

Gica Hagi a fost invins din nou in campionatul Turciei, scor 0-2 pe terenul lui Bursaspor, dupa doua gafe mari de portar.

Avandu-l pe Culio titular si pe Bogdan Stancu pe banca de rezerve, Galatasaray a inceput bine meciul de pe terenul campioanei, dar a ratat doua ocazii de gol, prin Sarioglu si Colak.

Bursaspor a speculat astfel din plin prima sansa pe care a avut-o, iar Miller a deschis scorul in minutul 36, din pozitie de ofsaid, dar si dupa o greseala a portarului de la Galatasaray.

Ufuk, portarul Galatei, si-a ingropat echipa si in minutul 45, cand a luat un gol incredibil de la 45 de metri, scapand in plasa sutul lui Vederson.

Hagi l-a trimis pe teren inca din primul minut al partii secunde pe Bogdan Stancu, in speranta ca acesta va reusi sa rastoarne rezultatul, dar calculele "Regelui" au fost date rapid peste cap.

Capitanul Ayhan a fost eliminat in minutul 66, astfel ca Bogdan Stancu a fost nevoit sa joace mijlocas stanga. Prestatia "Motanului" a fost una stearsa, fostul stelist atingand rar balonul.

Galatasaray a pierdut in cele din urma cu 0-2 si ramane pe locul 7 in prima liga turca.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #Bogdan Stancu, #Galatasaray , #campionat