Astra Ploiesti, staff de 5 stele

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 20:08
2215 citiri
Astra Ploiesti, staff de 5 stele
foto: stenogram.ro

Clubul Astra Ploiesti va avea in componenta un staff de 5 stele, format din conducatori cu mare experienta.

Goana dupa conducatori de club a devenit o adevarata fobie pentru unele grupari fotbalistice de la noi, unii finantatori, desigur dintre cei mai potenti la buzunar, ignorand ca in iarba, pana la urma, nu joaca "gulerele albe" din loja.

Ideea unora e ca in momentul cand ti-ai "tras" un presedinte cu nume, indiferent daca respectivul o fi dat si cu subsemnatul pe la DNA, dintr-o data rasare soarele pe ulita echipei X sau Y, iar pe concurenta incepe sa tremure tricourile.

Privind organigramele unor cluburi cu blazon si dare de mana ale patronilor, observam ca intre cateva dintre ele chiar exista o competitie a staff-urilor... care-i mai incarcat cu grei.

Iar de departe, Astra Ploiesti, din punct de vedere al "bossilor", bate pe oricine la ora actuala, inclusiv pe granzii Capitalei, Dinamo, Steaua sau Rapid.

Iata si cum arata "tabloul de comanda" al prim-divizionarei din vestul Ploiestiului:

* Presedinte Adunare Generala - Ioan Niculae (cel mai bogat finantator din fotbal romanesc, cu afaceri anuale in diverse domenii de peste 1 miliard de euro)

* Presedinte Comitet Director - Petre Buduru (fost presedinte la Dinamo)

* Presedinte Executiv - Dinu Gheorghe (ex-Rapid, iar in mandatul lui Adrian Nastase mai marele vamilor din Romania, de unde si porecla ulterioara alaturata aproape permanent numelui real)

* Presedinte de Onoare - Emanoil Savin (influentul primar PDL al orasului-statiune Busteni, cu ceva ani in urma finantator al Unirii Alba Iulia)

* Director General - Mario Branco (portughezul, fost scouter la Steaua)

* Director Sportiv - Costel Lazar (ex-international si antrenor principal al Petrolului, iar o scurta perioada chiar director general la gruparii "dracilor negri")

* Secretar General - Vasile Avram (nimeni altul decat fostul sef al CCA, arestat o vreme, acum fiind judecat in stare de libertate pentru luare de mita)

* Director de Imagine - Geo Raetchi (un cunoscut gazetar sportiv din vechea garda)

Iar daca-l mai punem la socoteala si pe noul responsabil al bancii tehnice, Mircea Rednic, tabloul devine chiar unul de lux pentru o echipa care, in momentul de fata, se chinuie mai degraba sa se indeparteze de zona fierbinte, decat sa acceada la "masa bogatilor", ca si rezultate (Astra ocupa locul 10, cu 29 puncte, aflandu-se la doar cinci lungimi de masaura de linia rosie a retrogradarii).

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Astra Ploiesti staff, #Astra Ploiesti conducatori , #cluburi