Drept la replica Sorin Oproiescu

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 10:43
4316 citiri
Drept la replica Sorin Oproiescu

Sorin Oproiescu, fotbalistul acuzat ca a incercat sa pacaleasca mai multe cluburi din intreaga lume, admite ca si-a "umflat" CV-ul la sfatul unui impresar, dar neaga ca a folosit imaginile unui jucator sarb.

Dreptul la replica trimis de Oproiescu:

In primul rand escroc este total fals, dupa cum va puteti uita si in dictionar. Asta e calomnie pe fata. Am fost la niste probe cu ajutorul unui impresar. Sunt fotbalist profesionist,va pot trimite si legitimatia pe mail. Am jucat la urmatoarele cluburi si va prezint antrenorii principali: Corvinul Hunedoara: Ioan Alexoi, Florea Vaetus, Ioan Stan; UM Timisoara: Orlando Trandu, Ciprian Aioanei; Poli Timisoara satelit: Gheorghe Ilici, Ilie Rotariu; Mama Mia Becicherecu Mic: Titi Varga,Vali Sorescu.

Aproape tot articolul este fals si cu scopul de a ma denigra. Nu mi-am creat nici un DVD fals, peste tot unde am fost, am fost cu ajutorul unui impresar si urma sa sustin probe de joc, deci nu aveam cum sa pacalesc pe nimeni, la probe nu ai cum sa pacalesti,arati exact ceea ce poti la momentul respectiv. Nici un club nu a fost pacalit si nu au luat plasa din moment ce urmau sa ma vada la probe si daca eram bun ma luau.

La Hajer Club am stat 2 saptamani, inainte sa ajung a aparut o stire falsa pe sport.ro cum ca as castiga milioane acolo, ceea ce era complet neadevarat, urmand sa castig 12 000 de dolari pe luna in caz de semnam. In urma acestui fapt au aparut o sumedenie de impresari care sunau zi de zi la club si care au spus ca eu sunt jucatorul lor si ca n-am voie sa semnez fara acordul lor, dorind bani.

La Viborg din nou am fost la probe... nici vorba sa-mi ofere contract inainte. Acolo am stat o saptamana, iar in urma unui joc intre noi, dupa o lovitura mi-am pierdut cunostiinta si in cadere am facut entorsa la glezna, chiar unul din staff-ul clubului m-a dus la un spital din Viborg. Nu stiu daca as fi semnat, dar asta este adevarul, din cauza unei accidentari am fost nevoit sa ma intorc in tara, unde am urmat un tratament pentru glezna, timp de 1 luna de zile la Hunedoara.

La Wisla Cracovia totul era bine, pana cand a aparut un jurnalist din Polonia care a spus ca am folosit DVD-uri false sa ajung acolo si ca nu sunt jucator de fotbal. Un lucru fals, acolo la Wisla am venit prin intermediul unui impresar si urma sa sustin probe de joc, deci din nou nu aveam cum sa-i pacalesc. Daca eram slab ma trimitea dupa prima zi acasa. Am ajuns duminica si am stat pana vineri, in fiecare zi facand 2 antrenamente pe zi plus jocuri intre noi plus meci amical, ma gandesc ca antrenorul, fostul selectioner al Poloniei se pricepe cat de cat la fotbal, nu?

Din nou la UMT si la Poli satelit am jucat si la celelalte echipe pe care le-am prezentat. Iar filmuletul a fost facut de catre polonezi, cu imagini taiate din meci unde nu joc balonul cu scopul de a ma denigra, eu jucand 45 de minute, toata repriza a doua, dar binenteles ca n-au postat tot meciul. Daca eram slab ma gandesc ca ma scotea afara,nu ma lasa sa joc toata repriza 2.

Multa lume a citit asta... si ati publicat si acel video facut cu scopul sa ma denigreze,ma gandesc ca ati urmarit si voi ca sunt taiate si puse doar fazele in care nu am mingea. Din nou cu lucrul asta ati dat puternic in mine si mi-ati stricat imaginea, daca ati fi citit si comentariile polonezilor,tot timpul fiind facut tigan imputit roman, gunoi roman etc., deci acest video nu este ok nici pentru romani.

Am atasat aici legitimatia mea de fotbalist profesionist. Ce am gresit a fost ca la sugestia unui impresar mi-am inflorit CV-ul...dar asta o face toata lumea si va spun ca daca se scria ca un fotbalist profesionist roman si-a inflorit cv-ul si a mers la o proba va spun sigur ca nu mai era stire... sau daca era nu o mai citea nimeni.

Un jucator din Romania a pus pe jar fotbalul mondial (Video)

Precizari din partea redactiei Ziare.com:

Oficialii clubului Poli Timisoara neaga ca Sorin Oproiescu a fost jucatorul lor. "Nu are nicio legatura cu Timisoara. Nici cu actualul club, nici cu vechiul", a precizat Levente Balint, ofiterul de presa al banatenilor, pentru Ziare.com.

Antrenorul echipei Wisla Cracovia, ultima la care Oproiescu a dat probe, a declarat dupa ce a renuntat la roman: "Am auzit despre activitatea sa frauduloasa, dar, pana la urma, este jucator de fotbal, nu brutar".

Reprezentantii Asociatiei Judetene Timis sustin, pentru Ziare.com, ca nu au auzit de fotbalistul Sorin Oproiescu.

Elti Neagoe, conducatorul echipei Mama Mia Becicherecu Mic a precizat ca nu il cunoaste pe Oproiescu, dar ca este posibil ca acesta sa fi jucat in divizia judeteana. "Cu siguranta nu a jucat la Liga a 3-a la noi. Poate o fi jucat in divizia judeteana. Numele suna cunoscut, dar nu stiu cine este", a declarat Elti Neagoe pentru Ziare.com.

Sorin Oproiescu a prezentat, intr-un final, echipele la care a jucat in cariera, toate din ligile inferioare: Corvinul Hunedoara (2001), UMT Timisoara (2007 si 2008), Top Alumin (2008), Nova Mama Mia (2008) si FC Poli 2002 (echipa din liga judeteana, 2008).

Sorin Oproiescu nu a explicat motivul pentru care in CV-ul sau se lauda ca a fost propus pentru echipa sezonului 2011/2012.

CV-ul pe care Oproiescu il prezinta cluburilor

Adevaratul CV al lui Oproiescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Sorin Oproiescu Timisoara, #cariera Sorin Oproiescu , #cluburi