Becali: Derbedeii astia ma forteaza sa pun sarma ghimpata

Vineri, 21 August 2009, ora 18:27
1585 citiri
Becali: Derbedeii astia ma forteaza sa pun sarma ghimpata

Patronul Stelei, Gigi Becali, anunta ca va lua masuri dure pentru a intampina eventualele manifestari de huliganism din Ghencea, similare celor de la partida dintre Dinamo si Slovan Liberec.

"Ce-ar trebui eu sa fac?! Nu am ce sa fac, n-am gasit nicio solutie! Derbedeii ma forteaza sa pun sarma ghimpata si asta se va filma si o sa vada toata europa. Au nevoie de un loc unde sa-si faca de cap. La peluze vom ridica gardurile si vom pune sarma ghimpata ca la puscarie sau la aeroport... Ridic.

Am vorbit cu Borcea pana la doua, trei noaptea. Era disperat! Sincer, nu cred ca se va ajunge la excluderea din cupele europene pentru ca, spre norocul lor, niciun suporter nu a intrat pe gazon...Sunt niste oameni de nimic. Ar trebui ca derbedeii care sunt interzisi pe stadioane sa faca exact ca in Anglia.

Sa mearga la sectia de politie in timpul meciurilor si daca incalca asta sa mearga la puscarie! Sunt vreo 40 de suporteri interzisi, dar ei vin in continuare pe stadion pentru ca ii stim doar dupa nume.

Pe ei ii intereseaza sa se bata cu cei de la Dinamo, nu le pasa de Steaua. Pe ei nu ii intereseaza fotbalul, vor doar un loc unde sa se bata fara sa faca puscarie! Erau doar 30 de jandarmi la Dinamo, n-ati vazut cum au luat-o la fuga?", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Partida dintre Dinamo si Slovan Liberec, din prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in Europa League, a fost oprita de arbitru inaintea timpului regulamentar, dupa ce sustinatorii gazdelor au patruns pe terenul de joc.

In urma acestui gest al suporterilor, Dinamo va pierde, cu siguranta, la masa verde intalnirea, nu ca ar mai fi avut vreo sansa in retur, avand in vedere ca meciul a fost intrerupt la scorul de 2-0 pentru oaspeti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gigi Becali, #incidente suporteri Dinamo Slovan, #suporteri Steaua , #derbi