Becali: Kapetanos ar putea pleca de la Steaua

Marti, 30 Iunie 2009, ora 14:20
892 citiri
Becali: Kapetanos ar putea pleca de la Steaua

Atacantul grec Pantelis Kapetanos ar putea parasi Steaua in aceasta vara, daca nu va accepta un salariu mai mic fata de cel pe care l-a avut sezonul trecut, a dezvalui, marti, finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali.

"Noi nu avem inca un contract cu el, dar cand se va intoarce din Austria ii voi spune 'Ba baiatule, nu pot sa iti dau atat', iar daca nu va accepta vom vedea", a spus Becali la Sport.ro.

In sezonul tocmai incheiat, Kapetanos a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei, reusind sa marcheze 11 goluri.

Legat de Grzelak, prima achizitie a clubului din Bulevardul Ghencea, Becali spune ca nu-l cunoaste.

"Habar nu am de Grzelak! Singurul merit care il am este ca am dat banii. Le-am spus ca daca ei cred ca e bun, sa negocieze si sa il aduca! Bergodi a zis ca neaparat are nevoie de un mijlocas stanga si unul central sa isi faca treaba, apoi vom vedea noi", a mai afirmat Becali.

Steaua l-a transferat marti, sub forma de imprumut, pe mijlocasul polonez Rafal Grzelak, de la Skoda Xanthi. In sezonul trecut, fotbalistul de 27 de ani a jucat in 40 de meciuri pentru gruparea greaca si a marcat 7 goluri.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Pantelis Kapetanos, #Steaua, #Rafal Grzelak , #derbi