Bonetti ironizeaza Dinamo

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 11:55
1198 citiri
Bonetti ironizeaza Dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, a ironizat rezultatele inregistrate in meciurile cu Galatasaray, in care fostii sai elevi au incasat sapte goluri.

"Unde e "stilul italian" al lui Dinamo, cam asta e intrebarea. Inainte se spunea ca "stilul italian" e problema, dar echipa castiga. Cred sincer ca Dinamo putea face mai mult cu Galatasaray, putea castiga. Asta pentru ca Panathinaikos este clar cel mai puternic adversar din grupa, nu turcii", a spus Bonetti pentru Pro Sport.

Tehnicianul italian este de parere ca singura sansa de salvare a lui Dinamo este promovarea tinerilor si renuntarea la jucatori cu state vechi precum Claudiu Niculescu.

"Dinamo trebuie sa le dea credit tinerilor. Pe teren trebuie sa joace mereu viitorul lui Dinamo, tinerii, nu trecutul echipei. Trebuie sa le dea credit celor care vin din urma. Dinamo trebuie sa se bazeze pe Zie Diabate, pe Scarlatache, pe Rus. Si sa se bazeze pe Andrei Cristea, un fotbalist foarte, foarte bun. La fel de important este si Marius Niculae", a mai spus Bonetti.

Dinamo a fost infranta pe teren propriu, scor 0-3, de Galatasaray Istanbul, intr-un meci din Liga Europa si are sanse infime de calificare in primavara europeana.

Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Dinamo, meci crucial pentru salvarea de la retrogradare: cum s-a încheiat partida cu Voluntari
Formaţia Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
#Dario Bonetti, #Dinamo, #Europa League , #derbi