Costin Lazar, in clasamentul celor mai amabili fotbalisti

Marti, 19 Mai 2009, ora 14:05
957 citiri
Costin Lazar, in clasamentul celor mai amabili fotbalisti

Mijlocasul rapidist Costin Lazar a fost inclus intr-un clasament al celor mai amabili fotbalisti, dupa ce acesta a refuzat un penalty in favoarea echipei sale.

"Rapidistul Costin Lazar l-a convins pe arbitru sa nu mai acorde penalti pentru formatia sa in meciul cu Otelul Galati. Echipa din Bucuresti nici nu avea probleme, deoarece a castigat meciul cu 4-0", scrie cotidianul britanic The Guardian, care aminteste ca Robbie Fowler a vrut sa refuze un penalty in martie 1997, dar acesta a fost pana la urma executat.

In clasament este mentionat si Ferenc Puskas, care in 1967, desi era retras din activitate, a participat la un meci caritabil la care au asistat 10.000 de spectatori, iar organizatorii au strans 1.100 de lire sterline, ceea ce in prezent ar insemna de 20 de ori mai mult.

Alti fotbalisti amabili:

Jucatorul lui Liverpool, Robbie Fowler, a fost amendat in 1997 cu 2.000 de franci elvetieni dupa ce si-a dat jos tricoul, dupa ce a marcat cu Brann Bergen, pentru a arata un mesaj de sustinere fata de cei 500 de docheri demisi din portul Liverpool. Steve McManaman purta un tricou identic, dar nu a avut ocazia sa marcheze.

Anul trecut, Athletic Bilbao a fost nevoita sa accepte pentru prima data sa poarte un sponsor pe tricou, iar Joseba Etxeberria, care evolua la echipa din 1995, a acceptat sa nu primeasca salariu timp de un sezon.

Meciul de Cupa Ligii dintre Leicester si Nottingham, din 2007, a fost oprit dupa ce mijlocasul lui Forest, Clive Clark, a suferit un atac de cord. Echipa lui conducea cu 1-0, iar partida a fost reprogramata. In semn de respect, Leicester i-a permis portarului lui Forest, Paul Smith, sa inscrie un gol, fara ca niciun jucator sa i se opuna. Leicester a castigat cu 3-2.

Di Canio a castigat in 2000 premiul FIFA pentru fair-play, dupa ce a blocat o minge, deoarece portarul lui Everton, Paul Gerrard, era accidentat.

De curand, antrenorul lui Aston Villa, Martin O'Neill, i-a scos la cina pe cei 295 de fani care au facut deplasarea alaturi de echipa, dupa ce formatia a fost eliminata din Cupa UEFA de TSKA Moscova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Costin Lazar, #fotbalisti amabili , #derbi