Iancu: Am gresit fata de Petrescu, imi cer scuze si o sa ma revansez duminica

Joi, 28 Mai 2009, ora 17:26
1678 citiri
Iancu: Am gresit fata de Petrescu, imi cer scuze si o sa ma revansez duminica

Presedintele formatiei FC Timisoara, Marian Iancu, a reactionat la declaratiile lui Dan Petrescu, spunand ca banateanul "a furat tactica lui Dinamo".

Tehnicianul ialomitenilor e de parere ca Marian Iancu a vrut sa destabilizeze Unirea Urziceni spunand ca Tibi Balan si Dacian Varga vor ajunge pe "Dan Paltinisanu" din vara.

Finantatorul timisorean a tinut sa-si ceara scuze si sustine ca Dan Petrescu a interpretat gresit declaratiile facute miercuri.

"Am urmarit cu atentie raspunsurile date de domnul Dan Petresu, antrenor al echipei Unirea Urziceni, in cadrul conferintei de presa de astazi, 28 mai. Trebuie sa recunosc ca am gresit fata de domnia sa si echipa pe care o antreneaza, atunci cand, crezand ca fac un gest de fair-play, intrebat fiind in acest sens, am readus in atentia publica negocierea din iarna, dintre mine si domnul Vasile Siman, presedintele clubului Sportul Studentesc, cu privire la jucatii Dacian Varga si Tiberiu Balan.

Este de notorietate posibila tranzactia legata de cei doi fotbalisti si am considerat ca nu ar fi trebuit sa ascund, in perspectiva meciului care urmeaza, un adevar pe deplin realizabil in aceasta vara. Am inteles ca pozitia mea a deranjat. Nu mi-am dorit, nu am anticipat un asemenea impact si nici nu l-am premeditat.

Fapt pentru care ii cer scuze si ma bucur ca am prilejul sa ma revansez duminica seara. Unirea Urziceni va ramane cea mai performanta echipa a campionatului, chiar si dupa meciul cu FC Timisoara. Cu bani putini sau de multe ori fara, a reusit ceea ce noi nu putem investind enorm. Oare care mai este definitia performantei in fotbal? La aceasta intrebare ma astept sa raspunsa jucatorii si antrenorii nostri pana la 15 iunie 2009!", a spus Iancu pentru site-ul gruparii FC Timisoara.

Intalnirea FC Timisoara - Unirea Urziceni se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
#Marian Iancu, #dan petrescu, #Timisoara Urziceni , #derbi