Incepe Liga I

Sambata, 26 Iulie 2008, ora 09:09
1433 citiri
Incepe Liga I

Gata, asteptarea s-a incheiat (daca a asteptat cineva). Sezonul 2008/2009 al Ligii I isi are startul sambata, de la ora 18:00.

Un sezon care se anunta mai disputat ca oricand, cu cinci echipe (Steaua, CFR Cluj, Rapid, Dinamo si FC Timisoara) care se vor bate pentru a obtine unul dintre cele doua locuri care duc in Liga Campionilor. Nu, n-am uitat de Unirea lui Petrescu, insa cam putin probabil sa faca fata echipelor enumerate mai sus.

In partea de jos, nou-promovatele Gaz Metan Medias si CS Otopeni sunt considerate de specialisti ca fiind victime sigure. De asemenea, si Farul trebuie sa fie atenta in acest sezon.

De urmarit va fi evolutia Argesului, dar si a Craiovei, grupari care se asteapta la performante marete cu investitii mici.

Din pacate, si acest sezon al Ligii I va fi predominat, foarte probabil, de scandaluri si de bine cunoscutele "blaturi". Bine, scandalurile au fost in centrul atentiei si fara ca Liga I sa fie in desfasurare.

Anul acesta, pe langa "blaturi", scandaluri, jocul urat, microbistii vor mai avea o problema: de a putea urmari meciurile din Liga I. Dupa cum majoritatea dintre dumneavoastra stiti, meciurile Ligii I vor fi transmise de posturile Gsp TV, canale care sunt disponibile doar abonatilor RCS si Digi TV.

Prima etapa a Ligii I programeaza urmatoarele meciuri:

Sambata, 26 iulie:

U Craiova - Poli Iasi (ora 18.00) - Gsp TV 2

FC Brasov - Unirea Urziceni (ora 18.00) - Gsp TV

FC Arges - FC Timisoara (ora 19.30) - Gsp TV 3

Gloria Buzau - Farul (ora 21.00) - Netelevizat

Rapid - Gloria Bistrita (ora 21.15) - Gsp TV

Tot sambata trebuia sa aiba loc si FC Vaslui - Steaua, insa meciul a fost reprogramat pentru miercuri, 30 iulie, deoarece, in aceasta sambata, vasluienii disputa mansa secunda a turului 3 din Cupa UEFA Intertoto.

Duminica, 27 iulie:

Gaz Metan - Otelul Galati (ora 18.00) - Netelevizat

CS Otopeni - CFR Cluj (ora 19.30) - Gsp TV 2

Pandurii - Dinamo (ora 21.15) - Gsp TV

Sa speram ca acest sezon al Ligii I va fi mai frumos ca precedentul si, foarte important, "mai tacut".

Aaa, era sa uit, anul asta am scapat de denumirea Liga I Burger, prima liga a dragului nostru campionat urmand sa se numeasca Liga I Frutti Fresh. :)

Reamintim ca puteti gasi tot ce trebuie de aflat despre Liga I pe Ziare.com.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Liga I, #Incepe, #sezonul 2008 2009 , #derbi