Loja si statui pentru fostele glorii ale Stelei?

Vineri, 16 Octombrie 2009, ora 08:53
1375 citiri
Loja si statui pentru fostele glorii ale Stelei?

Patronul Stelei, Gigi Becali, incearca sa faca pace cu fostele glorii din Ghencea si a stabilit deja o strategie prin care spera sa se impace cu cei care eu facut istorie cu Steaua anilor '80.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Gigi Becali vrea sa faca 30 de statui pentru fostii mari jucatori ai Stelei: "Ca sa vada lumea ca nu fac misto de fostele glorii si ca le respect foarte mult, am dat deja ordin sa fie realizate 30 de statui celor care au realizat mari performante".

Valeriu Argaseala a confirmat intentiile omului de afaceri din Pipera: "Ramane sa stabilim unde vom aplasa statuile. Fie in muzeul clubului, fie la intrarea in stadion, acolo, la poarta Complexului, acest lucru are mai putina importanta".

Loja si acces gratuit

Mai mult, oficialii clubului din Bulevardul Ghencea vor sa puna la dispozitia fostelor glorii o loja, in care vor avea acces gratuit la toate partidele "ros-albastrilor".

"Acolo nimeni nu va intra in afara de ei. Eroii sa stea cu eroii, sa nu mai spuna ca Steaua nu face nimic pentru ei. Panduru si Argaseala se ocupa deja sa stabileasca detaliile. La toate meciurile la care vor veni, vor avea acces gratuit, indiferent ca e Cupa Romaniei, cupele europene sau campionat. In loja nu vor plati nimic, mincarea, sucuri, absolut totul va fi din partea Stelei", a mai declarat Becali.

Initiativa lui Gigi Becali a starnit mai mult reactii printre fostii mari jucatori ai Stelei.

Mihai Majearu: "Raman surprins. Eu sunt amarastean, statuie imi trebuie mie, la ce fata am? Nici doctorii lui Michael Jackson nu m-ar mai putea ajuta sa am o fata demna de o statuie!"

Gabi Balint: "Eu stiu ca statuile le faci atunci cand moare cineva, deci, vor sa ne ingroape deja? OK, atunci, daca tot vor sa-mi faca statuie, accept doar daca o va realiza Da Vinci sau Michelangelo"

Miodrag Belodedici: "Orice initiativa ce-i priveste pe fostii jucatori care au facut performanta la Steaua este bine venita. Sunt bucuros ca-si mai amintesc si de noi"

Helmut Duckadam: "Nu stiu daca ne trebuie statui, dar decizia cu loja este o idee buna pentru ca meritam sa mergem la orice meci pe Ghencea!"

Tudorel Stoica: "Nu vreau sa vorbesc nimic despre aceasta initiativa. Pina cind nu va fi un anunt oficial, nu cred nimic".

Initiativa lui Gigi Becali are ca scop impacarea cu fostele glorii, patronul din Ghencea jignindu-i in dese randuri pe Hagi, Lacatus, Boloni, Alecsandrescu sau Iordanescu, numindu-i papagali, jigodii sau hoti. Fostul mare international Gheorghe Hagi a fost umilit dupa ce a antrenat Steaua, Becali spunand despre el ca nu are nici o treaba cu meseria de antrenor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#statui foste glorii Steaua, #Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #conflict Becali foste glorii , #derbi