Mircea Lucescu: Steaua mi-a furat 4 titluri

Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 11:44
2874 citiri
Mircea Lucescu: Steaua mi-a furat 4 titluri

Mircea Lucescu intra intr-un nou confict cu Steaua, club pe care l-a simpatizat in copilarie, dar care a ajuns sa-i fie rival pe toata durata carierei.

Tehnicianul lui Sahtior Donetk sustine ca Steaua, cu ajutorul arbitrilor, l-a privat de nu mai putin de patru titluri.

"Steaua mi-a furat patru titluri! Patru titluri pe care trebuia sa le castig eu! Vorbiti cu toti arbitrii din acele vremuri. Ma refer numai la meciurile directe. Apoi, uitati-va ca, atunci cand eram la Rapid, am avut 1-0 cu Steaua. M-au egalat in minutul 94. Domnul Chivulete stie de ce...", a spus Mircea Lucescu pentru Prosport.

Atacul lui Mircea Lucecu vine la putin timp dupa ce presedintele lui FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat ca gruparea din Bulevardul Ghencea a castigat, in trecut, mai multe titluri furand cu arbitrii.

Stelistii ii raspund

Emerich Ienei, Gheorghe Hagi si Marius Lacatus il contrazic pe Mircea Lucescu, "Fiara" acuzandu-l chiar ca vorbeste fara noima.

"Mircea Lucescu sa-si aduca aminte faptul ca Steaua a castigat Cupa Campionilor si nu din intamplare, pentru ca a mai jucat apoi o finala si o semifinala. Dar, in fine, eu nu vreau polemica" - Emerich Ienei.

"Tin la nea Mircea, dar nu are dreptate. Steaua in care am jucat eu era prea mare pentru Romania. A dominat Europa timp de cinci ani, asa ca nu ai cum sa spui ca a furat titlul" - Gheorghe Hagi

"Nea Mircea sa vorbeasca pana nu mai poate! Stiu pe de rost ce are de spus despre Steaua. Tot timpul arunca astfel de declaratii" - Marius Lacatus

Mircea Lucescu (64 de ani) a antrenat in Romania pe Corvinul Hunedoara (1979-1980), Dinamo Bucuresti (1985-1990) si Rapid Bucuresti (1997-1998 si 1999-2000).

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#mircea lucescu, #Steaua titluri furate , #derbi