Mutu: Vreau sa fiu ca Dan Petrescu

Duminica, 14 Iunie 2009, ora 09:42
1260 citiri
Mutu: Vreau sa fiu ca Dan Petrescu

Atacantul roman Adrian Mutu anunta ca vrea sa se faca antrenor la sfarsitul carierei si sa ii calce pe urme lui Dan Petrescu, cel care a scris istorie in fotbalul romanesc cu Unirea Urziceni.

"Mai vreau sa joc cativa ani. Apoi voi ajunge si antrenor. Am destule modele de antrenor. si nu din strainatate! Avem antrenori romani foarte buni, care fac parte din generatia tanara, cum ar fi Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu, Razvan Lucescu. intr-o zi, as vrea sa fiu si eu ca ei", a spus Adrian Mutu pentru Evenimentul Zilei.

De asemenea, Adrian Mutu a mai afirmat ca isi doreste sa se intalneasca cu echipa lui Dan Petrescu in grupele Ligii Campionilor.

"Ar fi frumos sa picam si cu Unirea sau cu Timisoara. Sincer, nu am urmarit meciurile din Liga I, dar ma bucur ca Unirea Urziceni a luat campionatul. Dan Petrescu face o treaba extraordinara acolo. imi pare rau pentru Dinamo, dar Unirea a meritat sa ia titlul. Doar asa, jucandu-se cinstit, campionatul intern va fi mai dificil", a adaugat Mutu.

Internationalul roman a vorbit si despre situatia de la echipa nationala, promitand ca va fi pe teren la meciul din toamna cu Franta.

"Voi fi apt la urmatorul meci al nationalei, cel cu Franta. Sper sa marchez, sa jucam foarte bine si sa ne luam revansa pentru meciul-tur, cand trebuia sa batem. Cat avem sanse de calificare, trebuie sa credem in ele, indiferent daca vom depinde de jocul rezultatelor. Ma bucur ca am invins Lituania. Credeam de la bun inceput ca vom bate acolo. imi pare bine ca Razvan a inceput cu dreptul cariera de antrenor la nationala. Prima partida cu lituanienii, de la Cluj (n.r. - scor 0-3), a fost un accident nefericit. Cu Razvan antrenor, generatia mea va mai prinde un turneu final. Cand ma voi retrage, va avea cine sa ma inlocuiasca la nationala! Florin Costea, de la Craiova, si Cristi Tanase, de la Arges, sunt jucatori foarte buni", a incheiat Mutu.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Lavinia Agache (56 de ani), una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, campioană olimpică la J0 1984, și-a amintit de un episod tensionat petrecut în compania antrenorului Bela...
#Adrian Mutu, #antrenor, #dan petrescu , #derbi