Nationala Romania a efectuat ultimul antrenament inaintea plecarii spre Serbia

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 15:39
675 citiri
Nationala Romania a efectuat ultimul antrenament inaintea plecarii spre Serbia

Echipa nationala a Romaniei a efectuat, joi, ultimul antrenament, inaintea plecarii spre Belgrad, pentru meciul cu Serbia, iar lotul tricolor a fost impartit de Razvan Lucescu in doua grupe pentru fiecare parte a sedintei, in care s-au exersat mai multe scheme tactice.

In prima jumatate de antrenamentului, inchisa publicului, au participat 12 jucatori, dintre care doi portari: Coman, Tatarusanu, Maftei, Radoi, Galamaz, Rat, Mara, Lazar, Ghioane, D. Varga, Marica si Mutu.

Ceilalti 11 care s-au pregatit in partea secunda sunt Pantilimon, Panin, Chivu, Goian, Nesu, T. Balan, N. Grigore, Apostol, Ad. Cristea, Bucur si Andrei Cristea.

Acestia au exersat mai multe faze de constructie pentru ofensiva, care plecau intotdeauna de la fundasii centrali. Razvan Lucescu le cerea jucatorilor sa paseze repede, din prima, pentru a ajunge cat mai repede in fata portii, de unde atacantii trebuiau sa finalizeze. Selectionerul i-a oprit pe tricolori dupa fiecare faza, explicandu-le unde au gresit si ce anume vrea de la ei.

In ultimele minute ale sedintei, jucatorii au exersat aruncarile de la margine, din apropierea careului advers, fiecare faza incheindu-se cu suturi la poarta lui Pantilimon.

Pe parcursul ultimei parti a antrenamentului, capitanul Cristian Chivu a fost foarte bine dispus si a glumit de multe ori cu ceilalti jucatori, dar in special cu Dorin Goian. De asemenea, jucatorul lui Inter ii incuraja de fiecare data pe atacanti dupa acestia reuseau sa puncteze.

Delegatia tricolora va pleca, joi dupa-amiaza, de la ora 17:30, spre Belgrad, de pe aeroportul Henri Coanda, si se va caza la hotelul Hyatt.

Romania va juca la 10 octombrie, la Belgrad, impotriva Serbiei, iar patru zile mai tarziu va intalni Insulele Feroe, la Piatra Neamt, in ultimele doua partide din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Dupa 8 meciuri, Romania ocupa penultimul loc in grupa, cu 9 puncte, in timp ce lider este Serbia, cu 19 puncte.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#nationala fotbal Romania, #antrenament tricolori, #Serbia Romania preliminarii , #derbi