Ninu, Grzelak si Kapetanos, desfiintati de Becali

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 07:40
2106 citiri
Ninu, Grzelak si Kapetanos, desfiintati de Becali

Patronul Gigi Becali i-a desfiintat din nou pe Kapetanos, Grzelak si Ninu, dupa prestatia slaba din partida castigata "ros-albastrii" cu Gaz Metan, scor 4-2.

"Pustiul ala de la Medias, Parvulescu, l-a facut carne de mici. L-a desfiintat. Ninu, dupa ce l-am laudat si eu putin, s-a smecherit. Pai, daca l-a vazut pe Parvulescu ca e rapid si tehnicut, trebuia sa stea langa el tot timpul, nu sa-l lase sa preia!", a declarat latifundiarul despre tanarul promovat in acest an de la Steaua II.

Criticati si in trecut, grecul Kapetanos si polonezul Grzelak au intrat din nou in gura lui Gigi Becali si n-ar mira o eventuala retrogradare a mijlocasului la echipa secunda.

"Am spus inainte de meci, dupa ce am aflat ca va fi titular, ca Bergodi se va convinge de el si il va schimba repede. Am avut dreptate?! L-a scos la pauza. Banuiesc ca s-a convins o data pentru totdeauna si Bergodi in privinta lui", a spus patronul din Ghencea despre Grzelak, la Sport.ro.

"N-a facut nimic si probabil ca de aici inainte va intra din postura de rezerva, asa cum ii place lui si cum da randament mai bun. Cuplul de atacanti trebuie sa fie neaparat Surdu-Stancu. Indiscutabil!", a incheiat Becali.

Steaua s-a impus duminica la Medias, scor 4-2, intr-o partida contand pentru etapa a 6-a a Ligii I.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Ninu Grzelak Kapetanos desfiintati, #Steaua Bucuresti , #derbi