Rapidistii se tem ca Steaua si Craiova vor face blat

Luni, 25 Mai 2009, ora 17:59
1376 citiri
Rapidistii se tem ca Steaua si Craiova vor face blat

Clubul Rapid a solicitat, luni, Ligii Profesioniste de Fotbal ca meciurile FC Vaslui-Rapid si Steaua-Universitatea Craiova sa se dispute de la aceeasi ora, pentru ca toate cele patru echipe sunt implicate in lupta pentru Liga Europa.

"Am trimis o adresa la Liga Profesionista de Fotbal prin care am solicitat ca meciurile FC Vaslui-Rapid si Steaua-Universitatea Craiova sa se dispute de la aceeasi ora, pentru ca toate echipele sunt implicate in lupta pentru cupele europene si nu e corect ca unii sa joace mai devreme, iar ceilalti sa stie deja rezultatul adversarilor. Asa cum meciurile echipelor implicate in lupta pentru titlu au fost puse de la aceeasi ora, asa trebuie sa se intample si in cazul nostru", a spus directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu.

Meciul FC Vaslui Rapid este programat sa se dispute vineri, de la ora 18:00, in timp ce Steaua-Universitatea Craiova a fost stabilit sa se dispute in aceeasi zi, de la ora 21:00. LPF a anuntat ca meciurile FC Timisoara-Unirea Urziceni si Dinamo-FC Brasov se vor disputa duminica, de la aceeasi ora, desi initial erau programate pe intervale orare diferite.

De asemenea, oficialul giulestean a mentionat ca a solicitat Federatiei schimbarea brigazii de arbitri delegate la meciul cu FC Vaslui: "Am trimis o adresa Federatiei, prin care am cerut schimbarea brigazii moldovene de arbitri de la jocul cu FC Vaslui cu o brigada romaneasca de pe lista FIFA, deoarece cred ca orice arbitru roman este mai bun decat cei din Republica Moldova. Nu am vorbit cu cei de la Vaslui in aceasta privinta, este doar solicitarea noastra."

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a spus nu il intereseaza brigada de arbitri care oficiaza la acest joc: "Nu ma intereseaza pe mine ce arbitri sunt, poate sa aduca si din Afganistan, dar daca au stabilit ceva, e bine sa ramana ce au stabilit initial".

Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat la partida FC Vaslui-Rapid, din etapa a 33-a a Ligii I, o brigada din Republica Moldova, compusa din centralul Viaceslav Banari si asistentii Anatoli Bordean si Valeriu Gutu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ora modificata, #Grigore Sichitiu , #derbi