Condamnatii din Dosarul Transferurilor au ajuns in arest: Padureanu si Mihai Stoica, ridicati de politisti

Marti, 04 Martie 2014, ora 19:16
16070 citiri
Condamnatii din Dosarul Transferurilor au ajuns in arest: Padureanu si Mihai Stoica, ridicati de politisti
Foto: Digi Sport

Cei opt oameni din fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor au ajuns, marti seara, in arest, in urma deciziei pe care Curtea de Apel Bucuresti a luat-o.

George Copos, Gica Popescu, fratii Becali, Cristi Borcea si Gigi Netoiu s-au predat din proprie initiativa, Jean Padureanu a fost luat de politisti de la Spitalul Elias, in timp ce pe Mihai Stoica din propria locuinta.

Primii s-au predat George Copos si Gica Popescu, fara a acorda insa vreo declaratie presei.

In schimb, fratii Becali si Cristi Borcea s-au prezentat la o sectie din Constanta, dupa ce in prealabil si-au schimbat domiciliul. Ei au recurs la acest gest din dorinta de a fi incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de Gigi Becali.

Desfasurarea evenimentelor:

ora 19:15 - Mihai Stoica paraseste locuinta sa din Bucuresti intr-o masina a Politiei Capitalei.

ora 19:08 - Gigi Netoiu s-a prezentat si el la o sectie de Politie pentru a se preda, anunta Gsp. A mai ramas astfel doar Mihai Stoica, pe care politistii il vor duce cu mandat.

ora 18:52 - Doi politisti au ajuns la locuinta lui Mihai Stoica pentru a-l duce pe managerul Stelei in arestul Capitalei. Ei au mandat de aducere.

ora 18:47 - Gigi Netoiu si Mihai Stoica sunt singurii condamnati care nu s-au predat deocamdata.

ora 18:38 - Cristi Borcea a ajuns si el in arest la Constanta, la scurt timp dupa fratii Becali.

ora 18:33 - Fratii Becali s-au predat simultan la Constanta, potrivit B1TV.

ora 18:16 - Dana Safta, director la Spitalul Elias, a anuntat ca politistii l-au "saltat" pe Jean Padureanu din camera de spital.

ora 17:57 - Gica Popescu s-a predat in arestul Politiei Capitalei alaturi de George Copos.

ora 17:47 - Politistii s-au deplasat la Spitalul Elias pentru a afla in ce stare se afla Jean Padureanu. Medicii le-au transmis ca nu poate fi externat, informeaza ProTV.

ora 17:46 - Deocamdata niciun inculpat nu a ajuns in arest.

ora 17:23 - Jean Padureanu este internat in acest moment la Spitalul Elias din Capitala. El va fi transferat direct la Spitalul Penitenciarului Rahova, potrivit spuselor lui Ioan Horoba, directorul general al clubului Gaz Metan Medias.

ora 17:20 - Potrivit unor surse citate de posturile de stiri, fratii Becali si Cristi Borcea si-au mutat resedinta la Constanta. Ei ar urma sa fie incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de Gigi Becali.

ora 17:18 - Mihai Stoica se indreapta spre Politia Capitalei insotit de team-managerul clubului Steaua, Marius Ianuli.

ora 17:15 - George Copos a parasit locuinta sa din Bucuresti si se indreapta spre Politia Capitalei pentru a se preda. El va sta 24 de ore aici, iar apoi va fi transferat la Penitenciarul Rahova.

Lista condamnarilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, marti, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni

Victor Becali - 4 ani si 8 luni

George Copos - 3 ani si 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni

Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

Condamnatii vor merge la inchisoare inca de marti seara, desi mai pot face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cei opt condamnati, acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de 11,5 milioane de dolari.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#condamnari Dosarul Transferurilor, #pedepse Dosarul Transferurilor, #predare inculpati Dosarul Transferurilor , #dosarul transferurilor