Cel mai bun bonus la casele de pariuri sportive pe internet

Advertorial
Miercuri, 17 August 2016, ora 10:19
6909 citiri
Cel mai bun bonus la casele de pariuri sportive pe internet

Majoritatea caselor de pariuri sportive de pe internet ne propun diverse bonusuri si promotii, care mai de care mai atractive, insa daca vrei sa afli care este oferta cea mai buna, va trebuie sa descoperi care este alegerea potrivita pentru tine.

Termenii si conditiile aferente ofertelor pot fi cateodata destul de greu de descifrat si interpretat si de aceea, atunci cand analizezi o promotie, trebuie sa tii cont de foarte multi factori.

In ultimii ani, operatorii incearca sa se autodepaseasca prin inventarea unor promotii la care, nu cu mult timp in urma, nici nu ne asteptam.

Bonusuri de bun-venit

Cel mai intalnit bonus este acela de bun-venit, destinat celor care isi creeaza un cont pentru prima data la o anumita agentie.

In aceasta categorie, cel mai comun este bonusul care consta in acordarea unui procent din suma depusa initial, care cele mai multe ori variaza intre 50 si 100%. Daca apelam la un astfel de bonus de 50% si depunem 100 RON, agentia ne va credita inca 50 RON la scurt timp dupa efectuarea platii.

Pariurile gratuite sunt de asemenea foarte comune in randul ofertelor pentru noii utilizatori. In acest caz, operatorul ne ofera un pariu fara risc, din nou, clasificat dupa procent. Adica, de exemplu, putem primi un prim pariu gratuit in valoare de 100%, pana la maximum 150 RON. Astfel, daca pariem 150 RON si pariul este pierzator, intreaga suma ne este rambursata.

Un alt tip de bonus la inregistrare este cel care ne mareste castigul initial de un numar limitat de ori. Daca avem o oferta care ne propune castig triplu la primul pariu, inseamna ca in cazul in care biletul nostru este castigator, profitul nostru de pe acel bilet va fi triplat.

Rulaj

Pentru a putea transforma bonusul in fonduri personale, pe care sa le putem retrage, este necesar sa implinim o serie de conditii.

In primul rand, avem un termen-limita in care putem sa efectuam cele solicitate. Acesta poate varia intre 7 si 90 de zile, in functie de tipul de bonus si de operator.

Marea majoritate a bonusurilor de bun-venit au o cota minima per selectie sau bilet, care trebuie atinsa pentru ca un pariu sa fie luat in considerare la rulaj.

Si bineinteles, trebuie sa rulam o anumita suma de bani, respectand si toate celelalte conditii mentionate in oferta. Ca sa luam un exemplu, daca ni se cere sa rulam de 3 ori suma initiala si bonusul, calculul hartiei ar fi urmatorul: (150 + 150) x3 = 900 RON.

Alte promotii

Bonusul pentru pariuri multiple este extrem de cunoscut pentru ca majoritatea agentiilor de cartier il propun pasionatilor, sub o forma sau alta. Practic, acest tip de bonus ne majoreaza profitul cu un numar de procente cuprins intre 5 si 70%, in functie de numarul de selectii plasate pe un bilet (de obicei ofertele de acest tip se aplica de la 4 evenimente in sus).

Exista si agentii care le ramburseaza biletele clientilor in cazul in care pierd un bilet numai din cauza unul singur rezultat pierzator sau altele care ramburseaza anumite pariuri daca scorul final inregistrat este 0-0. In egala masura, o buna parte dintre casele de pariuri online propun oferte dedicate anumitor competitii sportive de anvergura, dar si promotii la meciurile din ligile populare in plan loc.

Vrei sa beneficiezi de oferte promotionale mai bune decat cele standard oferite de catre operatori?

Stiai ca pe site-ul celei mai active comunitati de pariori din tara vei gasi bonusuri la pariuri sportive online mult mai bune decat cele obisnuite pe care le cunosti deja? Nu mai sta pe ganduri, profita acum de sansa ta si acceseaza bonusurile exclusive!

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#pariuri sportive online, #bonus pariuri , #fotbal rezultate