(P) Betano revolutioneaza piata de pariuri online din Romania

Advertorial
Joi, 16 Iunie 2016, ora 13:30
25066 citiri
(P) Betano revolutioneaza piata de pariuri online din Romania

Casa de pariuri online BETANO revolutioneaza piata de pariuri online din Romania cu inovatii tehnologice precum: SpeedBet, Talk'n & Bet, Favorite, Pariuri de pe smartwatch sau Apple TV.

Ce spun expertii?

Pariorii au inceput in sfarsit sa se bucure ca a intrat pe piata din Romania unul dintre operatorii cu cele mai mari cote dar si cu inovatii greu de rivalizat de catre concurenta.

In continuare va prezentam cateva dintre inovatiile aduse pe piata din Romania:

1. TALK'N&BET - In traducere libera vorbeste si pariaza, este o functie unica in acest moment in Romania prin care putem foarte usor naviga prin meniuri sau sa plasam un pariu doar cu ajutorul comenzilor vocale.

2. SPEEDBET - Probabil ne-am enervat destul de mult la majoritatea caselor de pariuri online atunci cand incercam sa punem un pariu si ne trezeam ca s-a schimbat cota in acele secunde sau ca pana la validare nu mai este valabila oferta si trebuia sa alegem alt pariu sau sa acceptam schimbarea de cota. Cu Betano in cel mult 2 secunde pariul tau este acceptat si plasat. In plus poti opta pentru schimbarea automata a cotelor mai mari sau ale oricarei schimbari de cote. Incearca se vezi, e instant.

3. FAVORITE - Iti poti personaliza oferta de pariuri dupa bunul plac, astfel vei avea la indemana intotdeauna pariurile pe care doresti sa le joci.

4. PARIURI PE SMARTWATCH SI APPLE TV - datorita inovatiilor tehnologice acest lucru este acum posibil si este doar inceputul, se discuta foarte serios despre viitorul pariurilor in aceeasi fraza cu realitatea virtuala.

betano

Pentru a afla parerea expertilor am discutat cu Marius Cadar, fondatorul comunitatii pariorilor din Romania si autorul cartii PARIURI SPORTIVE FARA SECRETE.

"Ma intreaba lumea: Cine e Betano? Un nume de care trebuie sa recunosc nu am auzit nici eu prea des, pana recent, cand au decis sa intre pe piata din Romania. Pentru a le raspunde la intrebare mi-am deschis un cont la ei pentru a studia platforma. Fiind la inceput de drum am descoperit cateva bug-uri minore pe care evident le-am raportat sa le remedieze. Au cote foarte atractive si cred ca cel mai ok este modul in care se incarca site-ul.

Cert este ca locul casei de pariuri este in topul celor mai bune alaturi de Netbet, Unibet sau Sportingbet, cele din urma avand o vechime destul de mare in tara noastra.

Din ce am inteles din discutiile cu oficialii companiei, nu doar inovatiile tehnologice sunt un lucru prin care vor sa se remarce si sa atraga pariorii ci si prin adaptarea platformei la nevoile romanilor, sa nu fie un alt produs tradus.

Pe aceasta cale le mai transmit o data ca in Romania avem enorm de multi fani ai handicapului asiatic si n-ar strica sa isi diversifice oferta incluzand cat mai multe astfel de pariuri.

In plus am rugat toti membrii comunitatii noastre sa ofere feedback in subiectul dedicat, pentru ca un reprezentat oficial urmareste acest feedback si pe baza lui vor adapta produsul nevoilor noastre. Nu sunt singurii care colaboreaza cu pariorii prin intermediul nostru.

Ramane de vazut care dintre operatori va tine cont cel mai mult de feedbackul nostru si care va reusi sa vina cu un produs final care sa ne cucereasca", a declarat Marius Cadar.

Pe forumul PariuriX.com, unde activeaza cei mai multi pariori romani din lume, se discuta intens despre aceasta casa de pariuri. Pentru a vedea ce spun cei mai experimentati pariori despre oferta si site-ul Betano accesati urmatorul link: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-i-asistena-pentru-probleme-56091.html.

INCASEAZA ACUM UN BONUS DE 100% PANA LA 200 RON LA BETANO

SE ACORDA INSTANT LA PRIMA DEPUNERE, INCLUSIV PRIN SKRILL

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Betano pariuri online, #site pariuri online , #fotbal rezultate