(P) Franta vs Romania - pariaza pe meci si daca pierzi PariuriX.com iti da banii inapoi

Advertorial
Vineri, 10 Iunie 2016, ora 09:00
32966 citiri
(P) Franta vs Romania - pariaza pe meci si daca pierzi PariuriX.com iti da banii inapoi

Mai sunt putine momente pana la Romania - Franta, meciul de deschidere de la Campionatul European de Fotbal 2016, ce va avea loc in Franta. Pariaza online pe meci la Unibet si PariuriX.com - comunitatea pariorilor din Romania iti returneaza 100% banii inapoi.

Promotia este valabila doar pentru conturile noi deschise accesand acest link. Accesand link-ul vei descoperi la termeni si conditii toate detaliile care te intereseaza. Practic deschizi un cont, alimentezi contul cu bani, pariezi pe meci si iti returnam banii inapoi 100% daca ai pierdut pariul.

De mentionat ca banii primiti trebuie rulati de 3 ori pe cota minim 1,4 inainte de a putea fi retrasi, conditii foarte usor de indeplinit de majoritatea pariorilor. Suma maxima pe care o puteti primi este 150 RON!

Pentru o suma mai mare, avem aceeasi oferta pentru conturile noi deschise la SPORTINGBET de pe acest link.

Ca si pariuri va recomandam sa incercati cateva cote mai mari, pentru ca indiferent de rezultat nu aveti decat de castigat.

PARIAZA ACUM ONLINE PE ROMANIA - FRANTA SI AI BONUS SPECIAL DOAR PRIN PARIURIX.COM

"Obiectivul initial al nationalei Romaniei la acest turneu final este sa treaca de grupe, insa eu imi doresc sa castig fiecare meci", a declarat selectionerul echipei nationale, Anghel Iordanescu.

Mizeaza pe faptul ca Iordanescu va incepe cu dreptul si nationala noastra va castiga meciul, ai putea castiga aproape 2.000 de RON. Sau poti merge pe un castig ceva mai sigur de genul ca Romania nu va pierde la un castig de aproximativ 500 de RON.

Unii pariori sunt mai indrazneti si isi incearca norocul pe cote foarte mari, pe sume ce depasesc salariul minim pe economie. Astfel aveti mai jos un bilet jucat la Fortuna pe faptul ca se vor inscrie peste 7 goluri cu miza de aproape 1.000 RON. Un alt parior a mizat pe scor corect 3-2 la o cota de peste 40.

bilet pariuri

Pariaza si tu pe primul meci de la Euro 2016: Franta - Romania la Fortuna.ro

Franta vs Romania cote la casele de pariuri autorizate de ONJN:

  • Unibet: 1.30 5.15 13.00
  • Sportingbet: 1.25 4.75 13.00
  • Netbet: 1.28 5.05 13.00
  • 888sport: 1.30 5.15 13.00
  • Fortuna: 1.285 5.00 13.00

CE PRONOSTIC PERSONAL CU O COTA MARE AVETI LA ACEST MECI?

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#meci Romania Franta Euro2016, #pariuri Euro2016, #cota pariuri Romania Franta , #fotbal rezultate