Sfaturi despre cum sa pariezi in mod corespunzator

Advertorial
Vineri, 03 Martie 2017, ora 13:17
7384 citiri
Sfaturi despre cum sa pariezi in mod corespunzator

(P) Toti cei care incep sa faca pariuri sportive la diverse case de pariuri, ar putea avea impresia ca este usor sa obtii beneficii.

Cu toate acestea, realitatea este complet diferita si este necesar sa se urmeze cu strictete o serie de pasi, daca pariorii vor nu doar sa castige bani din pariuri online, ci sa-si mareasca profitul si sa-si optimizeze eforturile.

De aceea, in cele urmeaza, va vom da cateva sfaturi cu privire cum se poate paria la case de pariuri online in mod corespunzator:

Sfatul 1: Niciodata nu trebuie pariata o suma mai mare decat sunteti dispusi sa pierdeti. Pariurile tin si de noroc, iar acest lucru se atenueaza pe termen lung, prin urmare, nu trebuie sa pariati bani pe care nu va permiteti sa-i pierdeti. Exista si zile proaste.

Sfatul 2: Pariati la case de pariuri recomandate fara a tine cont de emotii si sentimente. Priviti cu retinere evenimentele si nu va lasati influentati de sentimente. Acest lucru este fundamental pentru un parior de succes.

Sfatul 3: Inainte de a deschide un cont la o casa de pariuri legala, vedeti care casa este mai buna pentru voi si pentru felul vostru de a paria. Exista case de pariuri sportive specializate pe anumite sporturi si altele mai generaliste. De aceea trebuie sa evaluati evenimentele oferite de diferite case de pariuri licentiate, inainte de a alege una.

Sfatul 4: Folositi metode de plata electronice. Este foarte important sa folositi orice metoda de plata electronica existenta, deoarece sunt mai rapide si mai eficiente. Una dintre cele mai cunoscute este Neteller.

Sfatul 5: Pariati intotdeauna pe evenimente despre care aveti multe informatii. Informatia reprezinta putere si cu cat aveti mai multe informatii, cu atat sansele de castig sunt mai mari.

Sfatul 6: Studiati cat mai bine aspectele tehnice ale pariurilor sportive. Exista mari pronosticatori care au pierdut din cauza ca nu au aplicat sau nu au stiut pilonii de baza.

Sfatul 7: Profita de bonusurile de la diversele case de pariuri din Romania. Acestea reprezinta o foarte buna forma de a incepe sa pariati, avand in vedere ca obtineti niste bani extra si in plus va familiarizati cu casele de pariuri si optiunile lor multiple. Exista multe bonusuri la case de pariuri.

Sfatul 8: Planificati-va pariurile sportive. Este important sa analizati tot ceea ce tine de pariurile sportive si ceea ce inseamna o zi de pariuri. Acest aspect este foarte important mai ales in cazul pariurilor live. In cazul acestor pariuri puteti pierde mari sume de bani daca nu ati facut o planificare anterioara.

Sfatul 9: Evitati sa pariati la prea multe evenimente intr-un timp relativ scurt. De multe ori in zilele norocoase exista tendinta de a se paria mai mult decat trebuie, avand in vedere ca pariorii se cred invincibili.

Zilele norocoase se sfarsesc, dar parind prea mult se sfarsesc si mai repede. De asemenea, nu este recomandat sa pariati pentru a recupera banii pierduti.

Aveti grija de bugetul vostru, deoarece este instrumentul vostru de lucru si, prin urmare, este piesa fundamentala.

Sfatul 10: Niciodata nu pariati pe un eveniment sau o partida un procentaj mai mare din contul vostru. Se intampla sa existe pariuri care vi se par clare si daca le includeti in diverse combinatii ati putea gresi.

Trebuie sa evitati acest lucru complet fiindca si cel mai sigur eveniment se poate pierde. De asemenea, aceasta greseala se face cand se pariaza pe o partida cu mai posibilitati (under/over si un rezultat de 1X2).

Asadar, daca va place sa pariati, retineti aceste cateva sfaturi inainte de a paria. In plus, pentru ca, dupa cum v-am spus, informatia reprezinta putere, este indicat sa intrati in fiecare zi pe site-ul 10pariuri.ro.

Pe acest site vezi gasi oricand informatii utile despre pariuri si case de pariuri. De asemenea, echipa acestui site va pune la dispozitie in fiecare zi, biletul zilei si un top al caselor de pariuri.

10pariuri.ro este site-ul care ofera si cele mai bune ponturi pariuri, pentru a va ajuta sa faceti profit. Asa ca intrati, informati-va si pariati cu incredere.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#case pariuri online, #case pariuri licenta , #fotbal rezultate